Synes det var længe siden

img_7563opt.jpg

img_7566opt.jpg

img_7565opt2.jpg

At I havde set “overkomandoen” 😉 Hun er her, og hun er smuk og dejlig som altid! Også smækfornærmet, fordi jeg tog de her! Hun gjorde også højlydt opmærksom på det, og jeg fik også et, hvor hun demonstrativt vender hovedet væk. Var jeg ikke forduftet, så var hun, men nåede da at få de her dejlige billeder af hende! 🙂 – og hun kunne sove videre! Man skal vel have sin skønhedssøvn!

5 thoughts on “Synes det var længe siden

 1. Birgit – Det kan du sagtens, du skal bare oprette en konto derinde, og det er gratis. Men når du har en gratis konto, er der begrænsning på antal billeder pr. måned. Om du kommer over det behov, ved jeg jo ikke! Men en betalt konto koster under 150,- kr. pr. år, så det er til at overkomme.

  Ja, det er spændende alt det man kan, og du spørger bare, så skal jeg svare efter bedste evne. Du har det jo, som jeg havde for snart maaange år siden, men jeg er nu stadig facineret 😀

  Yep, hun er 15 år! Også derfor hver eneste dag med hende, er så værdsat! Gudskelov har hun det godt og er rask og frisk 😡

 2. WHAT…er hun 15 år :O Troede hun var en ung vårhare:)
  Sikke dejlige billeder-jeg er imponeret 🙂 Skal liiiige ind og” kigge færdig,” eller rettere ” kigge mere ” 🙂
  Hygge Birgit

 3. Takker:). Så smutter jeg liiige ind på Flickr og nyder den ” skønne”:)
  Tænkte på om jeg kan sende billeder derind? Og om man skal formindske dem først…Denne Pc-verden ER vidunderlig, jeg er dybt imponeret og betaget:x
  Nathilsen Birgit

 4. Hej Deborah
  Skøøøn misser du har. Hun ser osse ud som en hel ” dronning som hun ligger der og viser sin skønhed” dejligt med sådan een. Forstår din kærlighed til hende. Det er godt nok sjovt at hun bliver så fornærmet når hun ” skal skydes løs på”…Jaaa altså af dig, med dit dejlige fotoapparat 🙂
  Apropos det dersens blogger kommentar inde hos Margrethe.
  Jeg har et lille hæfte om de programmer i Google. Og der er ganske rigtig forskellige valgmuligheder, så hun kan evt. have stillet forkert 🙁 Mærkeligt med det låsesystem i den nye DYT, det kan jeg godt se…
  Hygge Birgit

Der er lukket for kommentarer.