Udflugt til den anden ende af byen

img_7547opt2.jpg

img_7548opt.jpg

Tøjet passede sig selv, og jeg tænkte, at en smut til Netto i den anden ende af byen var en udflugt værd. Også for at se, om der var mere af det sengetøj, jeg købte for noget tid siden. Ikke at jeg regnede med det, men nu ville jeg kigge. Der var desværre ikke mere! Men skidt pyt, så kan jeg lære det, at høre efter når jeg godt vidste, at jeg skulle have købt to sæt! Typisk!

Jeg holdt på en stor parkeringsplads i noget, de kalder Bymidten. En bymidte for mig er noget med en masse butikker og et torv af en slags…. her består bymidten af en Super Brugs, og en grøntbod, som ses ovenfor, og så kan man gå ud på hovedgaden, som er den rigtige bymidte. Noget klodset lavet efter min mening. Og stakkels de beboere, der skal kigge ned på det, for heldigt, det er det langt fra. Nu har jeg skildret det fra den pæne side. Ude på selve hovedgaden, – Gentoftegade var de ved at pille julepynten ned, hvilket nede ved mig, skete ret umiddelbart efter Jul. Det var ellers så fint, men ned skal det jo, det ved jeg godt. Parkeringsanlægget, der nu ejes af Euro Park, har været voldsomt kritiseret, fordi vores elskede lokale bio ligger der. Hvis man skal have en lille kop kaffe og se en film, kan det jo ikke gøres indenfor de to timer, de nu pludselig kræver, man kun må holde. Ergo mister Kino kunder og klagerne har været massive. Hvad det egentlig er endt i ved jeg ikke, for bioveninden og jeg, har henlagt vores biobesøg til Lyngby – hvor vi kan parkerer gratis, men det skulle også snart være slut – jaget – ja det er billisterne ihvertfald også efterhånden!