Ups! Op i kurven kom den

kinesisk-figen.jpg

Jeg har altid haft en svaghed for finurlige planter, hvilket også forklarer min samling (nu væsentlig mindre) af sukkulenter. Den her er ikke en sukkulent, men finurlig, det er den. Den var det første, der mødte mig inde i Netto, og jeg måtte bare, og tænkte at den passende kunne være ny beboer i min Harry Potter urtepotteskjuler – hvorfor den hedder sådan fremgår vist 😉 – Jeg elsker den! Også før, jeg hørte om Harry Potter, men nu da endnu mere, når den realtion bliver koblet på! Den er gammel og jeg har fået af min mor, og nu har den fået en flot ny beboer!

2 thoughts on “Ups! Op i kurven kom den

  1. Birgit – Ja det er sgu træls, når man bliver ved at slås! Og med hensyn til hesten, så er de altid evt. trængsler værd, men du har da helt ret, det har da sin pris – altid! Nej det må såmænd godt blive, hvis ikke det generer dig!? Men du er selvfølgelig også velkommen til mail! 🙂

  2. Æiiii, den er godt nok flot den plante:) Så den godt i går/ nærmere i nat, men da kunne jeg simpelthen ikke holde til at skrive mere. Har nemlig lagt i sengen i en hel uge med betændelse og blev hundesyg af den sulfa jeg skulle tage. I sengen i 18 timer hver døgn…og jeg der hader at gå i seng :(( Syg af og siden operationen 19 november + det gamle sølle skrog jeg er udstyret med i forvejen…lige til at blive ret så træt af :(( Jeg forstår til fulde hvad det vil sige med et helbred der driller og tænker tit på dig, for du har jo osse noget at slås med. Det ER mig en glæde når du glædes og kan hygge dig ved hestene for jeg er godt klar over, at der er omkostninger osse ved det. Men vi finder de glæder vi kan og de er med til er at forsøde vores tilværelse -det har vi behov for 🙂
    Sorry..det sku vist ha været sendt i en mail:( Må godt slette
    Knus fra Birgit 😡

Der er lukket for kommentarer.