Vasketur

washing_machine_10.gif

Det er sidste udkald for en vasketur, hvis ikke jeg enten vil gå med r…. bar el. gå i beskidt tøj, og da ingen af delene tiltaler mig udpræget, og jeg gerne vil vise hensyn til mine omgivelser 😀 – tjah, så er der ingen vej udenom en tur på vaskeriet. Jeg har jo købt den er superlækre vaskemaskine, men den skal jo først installeres, og det kniber lidt, men mon ikke snart der er håb forude – jeg tror det. Alt kommer til den der venter, og den og det famøse køleskab, har jeg ved Gud ventet på. Nu går jagten så ind på et køleskab, der duer. Igår så jeg faktisk et, der duede, så det skal jeg så have undersøgt, om fås i en hvid variant – det viste var rustfrit stål.

Morgenkaffen er i glasset, og jeg prøver at vågne. Feberen er meget lav, men det afspejler muligvis ikke realiteterne, for den er kunstigt slået ned med piller igår. Kroppen føles bestemt ikke rask og frisk og til trods for, at jeg har sovet en lang og god nats søvn, er jeg træt, træt og ikke rask. Hovedet har det absolut heldigvis bedre, så forhåbentlig er vi på vej den rigtige retning. Omend det ikke er noget alvorligt, så slider det på mig, at blive syg hele tiden – humørmøssigt! Men idag har jeg da fået skiftet sengetøj og har en plan om, at bære et par kasser julepynt væk også… vi ser, nu er det vasketøjet først! God dag til jer!

2 thoughts on “Vasketur

  1. Trine – Jeg glæder mig også ustyrligt, til den her vaskemaskine bliver sat til – hvor meget, kan jeg næsten ikke udtrykke med ord 😮 Idag, da jeg kom tilbage, var hele vaskeriet fyldt med røg!! Om der var ild i maskinerne – nej, der var to “drukmåse”, der også skulle vaske. Og fred med det, men samtidig synes de så at der skulle ryges (det er tilladt af ejeren – gad vide, hvad loven nu siger om det???), og det var noget med at tænde den ene med den anden, og så var øllerne også med selvfølgelig. Puha, jeg kunne slet ikke holde ud at være der, for ikke at tale om, da jeg skulle lægge mit tøj sammen. Det kunne dårligt gå hurtigt nok :

    ( Det lyder som det samme vi fejler, det er det samme her 😀 Jeg har faktisk haft en dejlig dag trods alt. Elsker at få vasket! 😉 Og i lige måde, håber vi begge snart er helt friske!

  2. Jeg har lige sat en vask over, det er rart med en vaskemaskine i lejligheden 🙂
    Håber du får en god dag, og du snart er helt rask.
    Jeg har det bedre i dag, hovedpinen er ikke så slem som i går. Så det går den rigtige vej.

Der er lukket for kommentarer.