De venter

img_7571opt.jpg

Nu er kasserne hentet! Så idag SKAL de pakkes ned – nisserne! Nu orker jeg ikke, at have dem stående der længere! Lyskæderne er også kommet ned på altanerne, så idag skulle de sidste rester af Jul gerne forsvinde!

Jeg sov relativt længe, og nu er klokken allerede over 12! Så nu er det lidt frokost og så igang med nisseballet!

Helbredet….hm, tjah det går vist nogenlunde. Dødtræt stadig, men ingen feber idag! Så fremad går det! Hovedet driller lidt endnu, men det er til at overkomme!

2 thoughts on “De venter

  1. Kaja – Nej jeg er nu ikke glad for at skulle pakke det væk. Synes jeg har haft alt for lidt glæde af det i år, og synes at Julen overrumplede mig. Men det var også fordi jeg også var syg før Jul tror jeg. Ja tak, det går fremad 🙂

  2. Ligeså hyggeligt det er at pynte op til jul, ligeså glad er jeg når det hele lægges væk. Det er ligesom at efter nytår, så gider jeg ikke længere se på julepynten. Jeg har taget stjernen ned i dag, manden skulle have gjort det i weekenden, men tiden rakte ikke.
    Min livline kan ikke hjælpe med butikken i Nykøbing. Jeg selv har aldrig kommet særlig meget i det område af Nykøbing. Vi går om og kigger en dag, vi har god tid. Mine Nykøbing ture foregår for det meste i huj og hast, meeen nu går manden min på efterløn, så får vi tid……..
    Det er dejligt, det går fremad med dit helbred, omend det går noget langsomt.

Der er lukket for kommentarer.