En fantastisk evne….

bch-253.jpg

har hun til at minde om ting, jeg godt ved, men som jeg da lige sådan har glemt! Tak for det! Dennegang var det Yann Arthus-Bertrand’s fantastiske billeder/bøger.

Jeg kan huske, jeg skrev om det for lang tid siden, da jeg havde en anden blog. Og jeg har da glemt at få hans fantastiske bøger på min ønskeseddel. Tak for reminderen Liselotte! Især ønsker jeg mig de fantastiske set fra luften og selvfølgelig hestene

4 thoughts on “En fantastisk evne….

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Ude godt….. og en fantastisk boggave

  2. Randi – Det må man sige – jeg håber da, jeg bare engang imellem også inspirere bare halvt så meget, som hun! Ja, det er fantastiske billeder/bøger, og jeg ved ikke, hvordan jeg kunne skubbe dem ud af hukommelsen, men nu er de skrevet på listen 🙂

  3. Ja, hun kan sgu det der med at minde om fede ting – eller introducere til fristende steder 🙂
    Billederne er helt utrolige – selvfølgelig må du eje hestebogen

Der er lukket for kommentarer.