Næsten midt om natten

Jeg der engang ikke kunne holde mig vågen til klokken 23, sidder nu og hænger oppe til langt ud på natten – noget roderi! Sove længe kan jeg også lige pludselig. Det betyder, at min dag næsten er væk, før den får begyndt. Ikke så godt. Måske derfor jeg så igen sidder oppe, for at få mere “dag”???

Eller også er det de tanker, om den problemstilling universet BLIVER VED at smide mig ud i. Den er ved at være ret så træls, og så har jeg udtrykt mig pænt. Det var det med fornuft og følelser. Følelserne har altid fået lov at styre, og det er endt i mega katastrofer lige i den situation! Nu prøver jeg desperat at lade fornuften råde, for jeg tænker, at det MÃ… være det, jeg skal lære af at få den een gang mere. Men ingen skal være i tvivl om, at det dælme holder hårdt…. nå men det var det med den der seng – sov godt – det gør I nok allerede!

3 thoughts on “Næsten midt om natten

 1. Bigit – Da jeg boede på landet, havde min nabo høns, så jeg havde glæden af hans. I starten vækkede de mig, men det lærte jeg at overhøre, og du har ret, det er hyggeligt nok. Håber du fik sovet også!

  Miri – Miri – alt okay, og jeg har smidt en hilsen hos dig! Jeg er ikke decideret søvnløs, jeg kan bare ikke få nosset mig sammen til at gå i seng! Men jeg har sovet godt nok. Bare lidt sløv, men det tror pokker med det vejr. Nu vil jeg køre i IKEA.

 2. Lider også i perioder af søvnløse nætter…:(
  Dette er min adresse, er alt så ok?
  Ellers må du meget gerne melde tilbage (hvis du magter og har lyst..), så må jeg hive fat i nogle af mine it-børn!

 3. Kære Deborah
  Jeg har det ligesådan mht. at jeg ikke har min faste gode gamle rytme med at komme til ” Sovstrup ” i ordentlig tid :(( Jeg tror det er fordi vi ikke er så raske og så kommer vi lidt ud af vores rytme. Jooo…dagen den afkortes jo noget på den måde :(( Nu er kl 02:49 og mine haner har lige ” galet ” på fulde omdrejninger “. Det er hyggeligt at høre at der er ” liv derude ” i hønsegården 🙂 Nu vil jeg snuppe en kop kaffe med ned i sengen og så vil jeg læse lidt inden jeg falder i søvn 🙂 Nat nat sov godt.
  Hilsen Birgit

Der er lukket for kommentarer.