Særforplejning

img_6210opt.jpg
Lækre Lui på folden 2007

Der er nok at se til i stalden for tiden. Med 9 åringer der skal lære tingene, så er der ikke megen tid til særforplejning. Den står jeg så for. Så idag har jeg givet særlig omsorg og pleje og nussen til “lækre Lui”, “Madam” og “Louise”. Sidstnævnte er en gavtyv af rang. Hun skulle ind fra walker idag, og så sit snit til at lave en opvisning for stakkels den søde hjælp vi havde idag. Som hun sagde, det så flot ud, men med en Louise i “fri dressur” og så en tur på to ben også, kan jeg godt forstå, hun var lidt rystet. Vi andre kender hende jo, og ved at hun napper enhver indledning til en anledning. Så det var lidt synd, at hun fik den oplevelse. Hun var så blevet børstet og nusset inden af mig. Jeg havde egentlig tænkt, jeg selv ville tage hende ind, men det nåede jeg så ikke.

Til gengæld tog jeg Lui ud, og han var blid som et lam idag. I det hele taget er han blevet skøn, skøn efter han har mistet kuglerne. Han synes dog, det er herresjovt, at bide i min jakke, når jeg skal spænde dækken op over bringen, men det er også det eneste tidspunkt han napper på. Det havde vi lige lidt snak om. Men ellers er han meget, meget kælen og sød. “Madam” hyggede sig også idag med at blive børstet, og så var hun klar til at komme på banen, hvilket også gik godt. Senere smurte jeg så hove på hende.

Vi har logerende – helt fra Argentina!!! Den skal stå lidt hos os, og så skal den videre til Norge. En smuk, smuk hest også… vi har jo før haft fint besøg af Apple Au Maitre! Der var jeg der desværre ikke, men Inge har fortalt hvor lækker den var! Undtagelsesvis suser jeg derned imorgen også en tur. Men tager det stille og roligt. Er godt træt stadig!