Pyh!

Så blev stalden besøgt her til morgen. Det til trods for, at jeg vågnede kl. 02 og ikke kunne sove! Så var det sofaen lidt og så ind og sove lidt mere. Da telefonen vækkede mig, var jeg selvfølgelig faldet i en god søvn, men op kom jeg og afsted. Der var godt nok travlhed i stalden – et sandt rend af mennesker var der. Men langt fra så mange som ventet på ryttersiden. Men vi havde det hyggeligt og var på banen et par gange (jeg som tilskuer skal jeg lige sige) og det gik fint altsammen. Lui og jeg er blevet fine venner, og jeg fik børstet ham ldit og givet ham dækken på også efter han var ude. Han fik besøg af sin “mor” idag, og vi fik selvfølgelig også en snak. Nu roste jeg ham igår for at være holdt med at bide, men i løs tilstand, er han altså ikke holdt op! Hm! Vi var ved at blive ædt flere gange idag. Han bider heldigivis ikke hårdt, hårdt, men det kan være slemt nok, og er en uvane, som vi gør, hvad vi kan for at pille af ham. Ikke så let. Men dejlig er han nu alligevel.

Nu har jeg lavet aftensmaden klar og er bare træt, træt. Glæææder mig til imorgen, hvor jeg ingen verdens ting skal udover, hvad jeg lige har lyst til her. Jeg nåede også lige at handle lidt idag, og var et smut forbi biblioteket. Modvilligt, for jeg var ikke færdig med Harry og Dødsregialerne, men afleveres skulle den og var selvfølgelig reserveret. Der var ikke andet at gøre, end at reserverer igen, og jeg er nr. 2 på listen, så det går nok!

Iøvrigt viser det sig, at den nøgle far har til bilen, er nøjagtig magen til den jeg har og ikke firkantet med nogen som helst knap. Så om det er mekanikeren der tager fejl, eller de har lavet en fejl mere i Svendborg, det vides ikke. Men jeg skal derud alligevel i anden anledning, og så må vi have styr på det, og hvis det ikke er en fejl skal der installeres noget fjernbetjening. Men jeg må sige, jeg æder alle mine forbehold, det er en skøn bil at køre i!!! Dog skal man ifølge alle kloge hoveder ikke vælge 1,0 modellen – der er motoren for lille.

Nu vil jeg bare slappe af, og så har jeg lidt “i ærmet” med hensyn til noget film jeg så igår, men jeg orker ikke lige nu. Det går nok også! God weekend til jer!!

2 thoughts on “Pyh!

 1. Gurli – Tusind, tusind tak for din hilsen. Det er så lidt! Jeg NYDER dem alle rigtig meget, men er meget glad for, at du sætter pris på det! Jeg vil til enhver tid være “bonusmor” kan du tro!!

  Kærlige hilsener

  Deborah

 2. Hej Deborah
  Du skal vide, at jeg er dig meget taknemmelig for den hygge, omsorg og opdragelse, du giver til mine heste. 🙂
  Nu hvor jeg ikke har tid til at komme i stalden hver dag, er det supert at du er deres “bonusmor”.
  Kh Gurli

Der er lukket for kommentarer.