Ingen vil spise det!

img_6302opt.jpg
Ovenfor smukke William, som selvom han bed mig IKKE skal laves til bøffer !!

Hestekød! Det kan man læse om på DR-nyhederne! Jeg kan ikke begræde det! Sjovt nok havde jeg lige forleden en snak med Jakob om det, og han spiser åbenbart alt – også hund og kat, hvis han får det serveret. Jeg fortalte ham så, at den slags kulinariske oplevelser, behøver han ikke dele med mig og at nævne heste og mad i sammenhæng, ikke er noget man skal gøre, hvis man er min ven. Tanken er mig i den grad vedderstyggelig! Og jeg er så heldigvis ikke den eneste!

0

2 thoughts on “Ingen vil spise det!

  1. Jeg har faktisk aldrig smagt hverken hest, hund eller kat, men jeg ville da naturligvis spise det, hvis jeg fik det serveret. Det er jo ikke principelt anderledes end alt andet kød.
    Jeg har ikke lyst til at spise min egen hund eller hest hvis jeg havde sådan en pga. det mærkelige følelsesmæssige dilemma, jeg ville stå i. Jeg ville også have svært ved at spise en kalv, jeg selv havde opmadet, selvom det er helt naturligt for os mennesker at gøre. Men det principelle i at spise kæledyr har jeg overordnet set intet problem med. Det hele handler vel om hvilket liv liv dyret har haft, årsagen til dens død/aflivning og hvordan dens krop udnyttes – disse tanker kan nemlig give grund til etiske overvejelser om hvorvidt man vil spise kødet eller ej, men ikke dyrearten i sig selv.

    Jeg ville heller ikke have et problem med fx. at bære en hundepels, hvis jeg vidste at dyret havde haft et dejligt liv og var blevet aflivet på en ordentlig måde. Dette er så desværre ikke virkeligheden for hunde- og kattepelse, hvorfor jeg derfor alligevel ikke kunne tænke mig sådan en (og altid tjekker om kraver og den slags er kunstigt lavet og ikke en stakkels hund fra østen som er blevet flået levende).

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.