Kunne du?

Være sammen med en mand, med transvestitlyster? Endda vide det og SÃ… gifte dig med ham? Ja, jeg skal blankt erkende, at jeg ikke kunne, og det ville være øjeblikkelig skilsmissegrund for mig! Men folk er jo så åbenlyst forskellige!

Der er for mig stort set lige så slemt, som hvis jeg fandt ud af, at min mand var homoseksuel. Nu tror jeg ikke chancen for det er overvældende stor med den type mænd, jeg falder for, men man ved da aldrig! Det må være forfærdeligt at opleve.

0

6 thoughts on “Kunne du?

 1. Hehe, det var da noget underligt noget. Men hvis de er okay med det så er jeg ret ligeglad.
  godt nytår forresten 🙂

  0
 2. Margrethe – Vi er stort set enige, men jeg tror heller ikke, jeg ville bryde mig om en ven, der var tranvestit!

  Hunløven – Jeg forstår ikke helt, hvad du mener?? Der er talrige eksempler på HOMOseksuelle, der lever “i skjul” i et HETROseksuelt forhold, og så pludselig går til bekendelse. Det skal lige siges at at være TRANSVESTIT intet har at gøre med homosekualitet. At der er nogen, der kan være biseksuelle, er så det. Men det er ikke, det artiklen beskriver og som er sagen her. Vi taler her om rendyrket homoseksualitet. Uanset, ville jeg ikke bryde mig om at have en mand, der er var biseksuel. Det vil stadig for mig være på falske forudsætninger og hvis jeg vidste, ville jeg aldrig indlede et forhold, til hverken eller.

  0
 3. Så er spørgsmålet jo egentlig, om manden er homoseksuel, når han vælger at gifte sig med en kvinde.
  Efter min mening så minder det mere om biseksualitet. Og så er det vel egentlig noget andet. For så er det jo igen, fordi han har valgt at være sammen med dig/mig, og ikke med en af sit eget køn som han elsker. Så er det hvem man vælger at bygge et forhold og hjem op sammen med.

  0
 4. Nej – jeg vil ikke leve med en mand som enten er transvestit eller homoseksuel – men som Anjoe skriver, et venskab med dem er noget helt andet.

  0
 5. Var selv nysgerrig nok til på nettet at læse om ægteparret, du henviser til, og NEJ 😮 jeg ville ikke kunne indgå ægteskab med sådan en mand, ej heller en, der gerne ville dyrke sin homoseksualitet sidespringsmæssigt…

  At have et varmt venskab med begge typer mænd er ikke svært, kan jeg erfaringsmæssigt nævne, men det er jo en hel anden sag!

  0

Der er lukket for kommentarer.