Det med at tabe sig – før og efter!

Jennifer Holliday var ekstremt overvægtigt! Helt og aldeles! Intet mindre, hvilket nedenstående tydeligt viser. Men hendes stemme har altid været lige så fantastisk, hvilket også kan høres! Jeg faldt pladask for hende, da jeg hørte hende i den først, fra musicalen “Dreamgirls” – med sangen “And I am telling you, som gjorde hende verdensberømt. Desværre har hun været noget underexponeret siden (har dog lavet masser af dejlig musik), men giver mig gåeshud hver gang jeg hører hende. Første her er klip fra den originale musical (hun blev senere endnu større end der). Nedenfor så en nyere optagelse af Jennifer, hvor hun har tabt – Guderne skal vide, hvor mange kilo. En sand inspiration. Iøvrigt havde jeg soundtracket til hele musicallen på LP, men skal have den købt på CD. Det er fantastisk musik hele vejen igennem.

4 thoughts on “Det med at tabe sig – før og efter!

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Søndagsunderholdning

  2. Sister Bonde – Hun er FABELAGTIG intet mindre! Min vægt, har stået stille siden jeg kom igennem Julen minus 300 g, så nu tager vi en dyb indånding og “går til den”! Af skal det! 🙂 Ja det kræver en indsats og motivation at få det af, det er helt sikkert, og let er det heller ikke!

    Mona – Du har helt ret, hun er skøn! Nej det er noget af en omvæltning! Godt stemmen er den samme! Iøvrigt velkommen her! 🙂

  3. Fantastisk flot stemme, tak for at du deler. Kendte hende ikke. Hvordan går det så lige med din vægt 😕 Min står troligt på det samme – meget, meget mærkeligt ;o)

Der er lukket for kommentarer.