Dumt hoved

img_7595opt.jpg

img_7597opt.jpg

img_7600opt.jpg

img_7602opt.jpg

Idag har været en dum dag sådan hovedmæssigt! Jeg har haft hamrende hovedpine hele dagen, og har stadig! Det blev for meget med det computer igår! Træls! Har dog efter jeg havde prøvet at sove hovedpinen væk ryddet op her, så det er klart til at gøre rent imorgen. Og så har jeg fået begyndt at indstallerer min nye scanner/printer/kopi-ting! Så nu kan I snart få noget “fortid” også! Der ligger dælme mange billeder og venter.

Jeg har stadig hovedpine i en grad, så jeg dårligt kan kigge ud af øjnene, så jeg vil gå ind og slappe af, og så håber jeg, at det er gået over imorgen. Men jeg ved også, når jeg får sådan en tur her, så kan det godt vare nogen dage. Møgirriterende, men sådan er det! Vi får se… Men for lige at komme i fotomode igen til den nye hukommelse, så er her solnedgangen til aften. Og så lige en tanke til min solstråle idag! Det er altid dejligt med sådan en! 😀

3 thoughts on “Dumt hoved

  1. Trine – Velkommen til! Og det er bedre med hovedpinen, omend ikke helt væk, så nu vil jeg også lige straks ind og slappe af. Tak for roserne til billederne. Hvis du vil se flere ligger de på Smugmug. 🙂

    Claus – Tak skal du have, dejligt du nyder dem. Alle solnedgangene ligger samlet i et set, så du kan gå ind og lure, når du har lyst. Hovedpinen er i bedring – TAK!!!

Der er lukket for kommentarer.