How to loose a guy in ten days (2003)

matthewmcconaughey02.jpg

Jeg så film for et par dage siden! How to loose a guy in ten days. Filmen er med Kate Hudson, som ikke siger mig alverden, men til gengæld er den også med Matthew McConaughey, som jeg er vild med.

Det er sjældent, jeg er mundlam, og jeg ville ikke have troet det, men jeg kunne kede mig, under en film med Matthew. Jeg kunne NYYYDE ham i rå mængder, og det gjorde jeg også, men alligevel kunne ikke engang hans fantastiske charme, selvtillid og lækre hår, redde den katastrofe af en film. Den er en “gang kogen suppe” på samtlige romantiske komedier, og så er den ikke engang sjov, sød el. noget som helst. Bare ligemeget efter min mening. Jeg vil sige, skal du endelig se Matthew, hvad jeg til ENHVER tid vil anbefale, så lad være at vælge denne film.

Den handler stort set om, at de begge bliver hyret til at henholdsvis at få en pige til at falde for sig, og en fyr til at droppe sig på 10 dage, og så skal vi se, hvordan det går. Hvis du mod mine anbefalinger ser den, skal jeg ikke afsløre, hvad der sker – men jeg kan kun sige – LAD VÆRE!!

Skal du endelig se en film med Matthew, så se “A Time to Kill“, hvor han spiller fantastisk, og det er en super film, som også handler om noget. Mere om den en anden gang. Skal det være komedie, så er “The Wedding Planner” trods alt bedre, omend det heller ikke er stor kunst.

7 thoughts on “How to loose a guy in ten days (2003)

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » På rundtur mens vi venter

 2. Jeg har læst i sladderbladene, at Kate Hudson ér Goldie Hawns datter (ref. Jane Zwicky-Broström kommentar) – så det er nok derfor man kan se lidt Goldie dér 😉

 3. Kære alle – Jamen det kan da have været mig – klart nok, men den fangede mig altså overhovedet ikke, hvilket også var en stor overraskelse for mig. Jeg kan normalt RIGTIG godt lide den slags film, men den her “bed ikke på”, men Matthew – UHA!!! :-“;;)

 4. Ja jeg er enig med Margrethe, jeg nød også den uforpligtende underholdning. Jeg vil hellere se noget hyggeligt, end alle de tjubang film som Ib finder så underholdende. Jeg får jo nærmest onde drømme af alle de myrderier.
  Det bliver sjovt for din far med pc’eren, den kan han meget underholdning ud af.
  Du må have en god dag på sofaneseren eller hvor du slapper af.

 5. Ganske uenig. Sjældent har jeg hygget mig så meget.
  Specielt ku’ jeg godt li’ heltinden, der mindede mig meget om Goldie Hawn.
  Jeg tror de to – – om end Goldie kunne være MOR til hende her, kunne dække hinanden.
  Den er lidt i samme genre som “Hvem ligger under dynen, fars fede ferie.

  Der var bare dømt RÃ…HYGGE i den Zwicky’ske familie.

 6. Her er vi så uenige – jeg syns det er en fin, humoristisk lille film – ikke noget man går og funderer over, men lidt hyggelig.
  Og så syns jeg at Kate Hudson er bedårende og helt enig, Matthew er ikke helt grim :-))

Der er lukket for kommentarer.