Tiltrængt pause

Jeg vidste det egentlig godt…. at jeg skulle have taget den pause igår. Det gjorde jeg ikke og det hævnede sig. Far fik jo en computer samtidig med, at jeg også fik min bærbare – vi købte en hver. Min far har aldrig set skyggen af sådan en, så at få den op og køre er min afdeling. Og det tog længere end jeg lige havde tænkt over, fordi da jeg installerede min egen satte jeg den jo bare til det, og gik til og fra det. Og da jeg så sad der, kunne jeg jo godt huske, at det tog “en krig” før alt var installeret, men nu var jeg jo igang. Og gøres skulle de jo. Pakken fra TDC var også kommet, så igang skulle vi. Far synes trods alt, det er spændende, og er helt “på røven” over, alt det sådan en smule maskine kan, og det kan jeg sådan set godt forstå. Mig idiot, havde ikke tjekket fars kabelstikdåse, men hvorom alting er, så passer skidtet ikke, så nu skal jeg havde fat på dem og vi skal have en mand ud og installerer istedet. Men nu er maskinen klar i det mindste. Til gengæld, havnede jeg på adressen her med et hoved, der var ved at sprænges. Øv!

Midt i det hele, hvor jeg var ved at løbe skrigende væk, fik vi pludselig gæster. Svoger og nevøerne kom, men jeg var så smadret, at jeg ikke havde ret meget glæde af det besøg. Jeg ville bare være færdig og hjem igen. Således har jeg ikke fået ordnet “en dyt” her, og er voldsomt bagud med rengøringen. Men det må jo så blive imorgen, når jeg har været i stalden. Problemet er, at når jeg har været der, er jeg “brugt op”!! Vi får se, det kan være, jeg finder lidt energi senere idag. Lige nu sidder jeg under dynen på min sofa og hygger mig. Og idag må jeg trykke på pauseknappen og bare slappe af. Jeg skal lige ned med bilen, men det er så det.

2 thoughts on “Tiltrængt pause

  1. Madame – Jeg håber virkelig, han får glæde af den! Det er jo hen helt ny verden, der åbner sig for ham! Hvis din far kan, så kan min jo også! 🙂

  2. Jeg synes, det er så fint, at du hjælper din far med at komme i gang på sin computer. Ældre menesker kan have en masse glæde af pc’en – min 85-årige fra bruger sin hver dag til mails, billeder, internet o.s.v.

Der er lukket for kommentarer.