Charlottes sovetryne!

img_7607opt.jpg

img_7608opt.jpg

img_7609opt.jpg

img_7610opt.jpg

Charlotte kom idag! Det er altid hyggeligt, og vi får nogen gode grin og snakke over hestene! Dejligt! Idag skulle hun først ride Lui og jeg hjalp hende med at få ham klar. Da hun kom tilbage, var hun ovre hos sin egen hest på den anden side af gangen. Han var bleven træt “den bette” – han er langt fra at være bette, han er faktisk den største af vores “babyer”. Han har stadig intet navn, men det skulle være lige på trapperne. Som det ses, synes han det var hygsomt med lidt selskab og nussen, når han nu lå der!

Turen på banen (hvor Hanne iøvrigt deltog), gik fint! Lui havde opført sig pænt. Vi havde også pænt forklaret ham inden, at det skulle han, og han havde så lyttet. Det var rart. Han var supersød, da jeg skulle give ham dækken på. Han var ikke bundet, og han nappede slet ikke. Af samme grund fik han selvfølgelig nussen og gulerødder som belønning! Han er en dejlig dreng.

2 thoughts on “Charlottes sovetryne!

  1. Hvor har han dog et fint og ædelt hoved. At han er en stor dreng betyder også at han får lange ben, og når han ta’r ét spring, skal de andre ta’ 1½.
    Så det er ikke så ringe endda.
    Jane

Der er lukket for kommentarer.