Flyvende Louise

img_7613opt2.jpg
Maria og Vida Nova, som var med i skoven

img_7614opt.jpg

img_7615opt.jpg
Charlotte og Louise før turen i skoven

Efter at have prøvet kræfter med Lui, skulle Charlotte ud på Louise! Hun er kendt for at være en glad sjæl, hvilket giver sig til udtryk i en udtalt evne inden for bukning! Både i boksen, på walkeren og ikke mindst i skoven. Så vi var spændte på, hvordan dagens tur ville gå. Det plejer at være Cathrine, der får fornøjelsen, men hun er udenlands, så Charlotte lagde krop til oplevelsen.

Vel tilbage igen, var det gået som forventet. Charlotte havde tilbragt turen mest flyvende. Enten i form af flyvespring el. bukkespring, og det lød som om en tur i rutchebanen var at foretrække fremfor den tur der. Hun var dog blevet i sadlen og Louise var glad og tilpas efter turen. Men lidt svedig, for det tager jo noget energi og springe sådan rundt! 😉 Hun er altså sjov! Jeg gav hende et tyndt dækken på først, så hun lige kunne dampe af, og så det rigtige senere. Vida Nova var jo med som moralsk opbakning, men den var vist ikke meget bevendt, for hun lod sig jo smitte af Louises gode humør, og havde også det sjov, hun skulle have! Så alle havde hygget sig mere el. mindre 😀

Ellers har det været det sædvanlige med at gå til hånde hist og pist, og “Mama” (Lady Hjort) er selvfølgelig også blevet nusset og pusset. Som det nok fremgår, har jeg haft en dejlig og som altid hyggelig dag i stalden!

img_7620opt.jpg

img_7619opt.jpg
Charlotte, Hanne og undertegnede får en snak om og med Louise, da de kom hjem. Vi kan jo ikke lade være at grine af Louise for hun er sgu så charmerende 😀

1 thought on “Flyvende Louise

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Motivationsvisit

Der er lukket for kommentarer.