Motivationsvisit

Jeg var i Lyngby. Først forbi Opel og få klarlagt nogen ting, bl.a. om den her nøgle. Og til denne model, så er det rigtigt, der ikke er fjernbetjening. Det kan installeres, men det koster så også. Det ved jeg så ikke, om faderen vil bekoste. Nu har han fået en pris, og kan så summe på det.

Bagefter var jeg en tur i centret. Jeg skulle købe en gave til nevøen, hvilket blev gjort, ligesom jeg skulle bytte en Julegave også. På lørdag skal jeg i byen og spise fint, og hygge med min kære veninde Marianne. Mere om det senere. Så jeg måtte have lidt tøj, og da Hennes og Mauritz havde udsalg var det jo fint nok.

Var jo nødt til lige at have noget, så jeg kunne se bare nogenlunde civiliceret ud. Jeg hader prøverum, og da især, når jeg ser ud som jeg gør p.t., omend det er bedre, så er det laaaangt fra at være godt nok. Nå, men hvor deprimerende det end var, så fik jeg da købt et par pæne bukser og en tunikating, som jeg kan tage på. Derudover 3 t-shirts. Så lidt fik jeg da. Jeg skal jo se nogenlunde ud, selvom jeg taber mig, det nytter jo ikke, at vente, vente til jeg er ved vejs ende.

A pros pos det med centret… de er ved at bygge kælderen om. Formentlig for at lave den bedre, men som jeg ser det er det bare kaos, og langt fra bedre. Måske mere plads, men fuldstændig umuligt at finde rundt dernede. Og hvis de så skal til at kræve betaling for det også…. det kunne godt se sådan ud, der er ihvertfald nogen standere med hætte på, som kunne ligne det. Det bliver uden mig!

Så motivationen er i top nu, også p.g.a de udsigter der er, til når jeg har tabt mig! Bl.a rideture – det kan kun gå for langsomt! Selvom vi blev enige om, at jeg ihvertfald ikke starter med Louise 😀 – Godt nok er jeg modig, men ikke overmodig! 😉

2 thoughts on “Motivationsvisit

  1. Jeg kan godt love dig, at ridning er godt for den biologiske mekanik. Det er så godt som umuligt at tage på, hvis man rider jævnligt, i hvert fald efter egen erfaring 🙂

Der er lukket for kommentarer.