På rundtur mens vi venter

img_7575opt.jpg
Mens jeg sidder her og venter på det nye køleskab, kan jeg jo ligeså godt underholde mig her på nettet, og drikke morgenkaffen! Der er både sjove, søde og skægge ting at fortælle, og jeg har også et par mails liggende, jeg har tænkt at formidle her fremfor at fremsende på mailen. Der er til gengæld også masser af elendigheder, men synes vi skal prøve at finde de søde og hyggelige!

Ham “stegen” fra forledenMatthew MCconaughey (link til hans hjemmeside, som jeg overså forleden), skal være far, er det at læse i Ekstrabladet også, som så henviser til hjemmesiden.

Cecillie og Morten (website nedlagt) var på den igår – det med navne! Der er kommet en liste fra DK’s statestik, med de mest populære navne. Mit navn figurerer slet ikke på listen! Men ifølge samme institut, er der pr. 2008 siger og skriver 118 af mig i hele DK! Og det er jeg faktisk ikke spor ked af. Når Mathilde og Mikkel ligger øverst på listen, så synes jeg godt nok folks valg af navne lader meget tilbage at ønske, men det er så bare min mening! Du kan selv gå ind her, og se hvor mange, der er af dig!

Skandinavisk Galop har 3 heste i Dubai, hvilket er meget, meget spændende. De skal i ilden imorgen, men er p.t. hæmmet af noget nær syndflod dernede. Det er dælme typisk, nu vi endelig er kommet derned. Men lad os se.

Barnestjerner er vist ingenlunde en god idé! De falder en efter en, helt el. delvist!

Når nu vi ikke selv har noget der overhovedet snart minder om rigtig vinter, så er det godt, man kan gå på opdagelse og bl.a. finde rigtig vinter og endda et smukt hus ovre hos Birthe! Et rigtig typisk amerikansk træhus! Ser dejligt ud! Som en skriver “Ja tak, sådan et incl. rengøringshjælp”! 😀

Thereses blog er jeg lige begyndt at følge, eller dvs. dette er den ene, som er mere proffesionel og så har hun en privat også. Begge mægtigt interesante. Det indlæg jeg her lige ville fremhæve var 15 veje til en god blog! I den forbindelse, så kom endelig med konstruktiv kritik el. forslag, hvis I synes, der er noget, jeg kunne gøre anderledes/bedre.

Nu er køleskabet kommet! Skønt! Jeg er bare glad. Der skal dog gå 3 timer før jeg må sætte det til! Men sikke en fryd istedet for det gamle! Nu vil jeg så hidkalde min hr. fader og få bilen, så jeg kan få købt en gave til min nevø, som bliver 12 imorgen. Tænk engang!