Søstre og bedste venner

De er det sødeste, der er set længe! Men så igen, det er kattekillinger næsten altid. De her to små pelskugler er bare en opmuntring og til stor glæde, hver morgen man kommer i stalden. Egentlig var den lille grå af dem afsat, men han blev aldrig hentet, og nu synes vi, det er synd at skille dem ad. Og når man ser dem sammen her på vores ghettoblaster, så forstår man hvorfor! Dels at vi synes, de er så søde, men også hvorfor, vi ikke vil skille dem ad. Hvem er sødest – helt umuligt spørgsmål – de er bedårende på hver deres vis… så nyd dem her -jeg får heldigvis fornøjelsen i virkeligheden!

img_7623opt.jpg

img_7628opt.jpg

img_7630opt.jpg

img_7633opt.jpg

img_7634opt.jpg

4 thoughts on “Søstre og bedste venner

  1. Therese – Han er kun tofarvet ikke trefarvet, som du har opfattet det. Og ja, han er en ham! Det kan godt være lidt svært at se, men hans farve nr. 2 er hverken hvid el. rød, den er sådan en underlig farve, vi har svært ved, hvad vi skal kalde! Men de er helt bedårende!

  2. Er du sikker på at den grå/rød/hvide er en han? Normalt er trefarvede kun hunner. En sjældent gang hanner, men så er de næsten 100 % sikkert sterile 🙂
    Men fine er de helt bestemt!

Der er lukket for kommentarer.