Championatsfest på Fyn

chamfest2007.jpg

Den skal jeg til her senere idag, sammen med Marianne! Hendes hest Dylan, er nemlig blevet “Ã…rets Hest” derovre – igen (han blev også sidste år)! Og det må jo fejres behørrigt. Hun havde intet selskab, og jeg blev jo snydt for vores fest her, så jeg fortalte hende så, at hvis hun ville have selskab, så ville jeg da meget gerne med. Det ville hun og afsted går det så sidst på dagen. Det bliver hyggeligt. Om ikke andet kan vi snakke “fanden et øre af” på vejen frem og tilbage, og hun har selskab til kørslen. Derudover får hun jo æren og et fint billede af Dylan og noget, og så er der middag “indlagt” også. Det skal nok blive godt!

Lige nu sidder jeg her og prøver at tage mig sammen til at komme ud af døren og ned i stalden. Vil tidligt derned, så jeg kan komme hjem og nå og hvile inden vi skal afsted senere. Det stormer og er koldt, og bilen er med far udenbys!!! 🙁

0

3 thoughts on “Championatsfest på Fyn

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Gårsdagens staldtur

Der er lukket for kommentarer.