Fest a la Fyn

Det med tiden snyder mig altid! Jeg fik da ikke nogen lur, inden jeg skulle afsted. Tog mig da lige lidt at blive færdig, og så var der kun ½ time tilbage, og det kan jeg altså ingen lur få på. Marianne ville hente mig kl. 15.30 havde hun sagt, men der endte med at gå en halv time efter der. Hun har en dejlig stor og behagelig bil, så at smutte derover var ingen sag. Dog håbede vi på godt og tørt vejr, for hun har et ligesom jeg, hun bryder sig heller ikke om, at køre om aftenen på regnvåde mørke veje. Men selvfølgelig skulle det da begynde at regne da vi kørte derover mod Fyns Væddeløbsbane og Championatsfest (der ligger flere billeder fra præmieoverrækkelser – ligseom der gør hos Stutteri Kila). Det var i øvrigt min første tur over broen. Nej hvor er den flot! Da vi skulle igennem betalingen strejkede Mariannes Brobiz-ting, så det endte med, at hun måtte betale på anden vis. Men det klarede vi også og kørte så videre. Og vi fandt det også relativt let, så alt i alt vellykket. Resten vil jeg så lige fortælle lidt i billeder:

img_7659opt.jpg
Et kig ned oppe fra balkonen, hvor vi gik ind, ned på “check-in” ved indgangen

img_7663opt.jpg
Forretten var Parmaskinke med melonsalat og hjemmebagt brød

img_7664opt.jpg
Et kig henover de mange festklædte mennesker, hvoraf størstedelen var travfolk

img_7674opt.jpg
Den helt vildt lækre hovedret – uhm!! Vi forspiste os altså lidt! Rosastegt kalvemørbrad (første gang, jeg smagte), med salat og halve ovnbagte kartofler, broccolisalat, og brun sovs – der var også mexikansk nakkefillet, men mørbradden var så lækker, at vi aldrig fik den smagt. Men det var vist også god, for da jeg var oppe og provianaterer anden gang, var der ikke mere af den

img_7676opt2.jpgJubiii, et ansigt man kendte – Lea Olsen – Ã…rets Amatørjockey – også på Fyn (hun blev også i Klampenborg)! Ã…rets proffessionelle var Le Tøllbøll og årets træner Jette Mose Hansen. Stort tillykke til Lea

img_7680opt.jpg
Der var kø efter desserten – og forstå det hvem der kan :D, Brownies, Islagkage og Æbletærte med creme fraiche

img_7681opt.jpg
Vue nedover bordet, hvor vi hentede dessert og de andre lækre sager

img_7682opt.jpg
Synes simpelthen han var så sød ham her og han fortæller at maden er fra Dyrensborg Gourmet

Vi kunne dårligt rokke med ørerne efter alt det lækre mad, men vi fik da en kop kaffe og køre hjem på. Der var dans og fest, men klokken ville jo være mange, inden vi nåede hjem. Jeg kunne dårligt holde mig vågen på vej hjem, men det var en dejlig aften og jeg var meget glad for, at jeg måtte komme med! Spændende hvordan Dylan klarer det i året der kommer! Kunne være sjovt, hvis han kunne blive Ã…rets hest en gang mere – alle gode gange 3! Marianne fik sit fine foto, der viser Dylan sidste år, og næste år får hun så det fra i år. Og måske vi så skal hænge et mere op – det må vise sig!

3 thoughts on “Fest a la Fyn

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Hvil inden Awardfest

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Marianne og Dylan

  3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Det hævner sig…

Der er lukket for kommentarer.