Gårsdagens staldtur

img_7652opt2.jpg

img_7653opt2.jpg

img_7654opt2.jpgOvenfor Rum på Lady Hjort – kaldet “Mama” Hun er en stor, stor smuk hest, som jeg holder utroligt meget af

img_7655opt2.jpgForest Rum på Mama, og dernæst Hanne på Sin Cokos og Maria på Royal Legend

Igår var også dagen, hvor jeg skulle til fest senere. Så jeg tænkte som så, at jeg hellere måtte i stalden tidligt, og så smutte lidt tidligere derfra. En plan som dog ikke “holdt vand” i virkeligheden -noget jeg burde vide 😀 Når jeg først er der, så bliver jeg så opslugt af det, at jeg ikke kan løsrive mig, helt bortset fra at de jo har min hjælp behov.

Der var nok at se til som altid, og jeg startede med at ordne Mama og det gik fint. Da det var færdigt, ordnede jeg Lui, som jeg faktisk er ved at blive rigtig gode venner med, og som efterhånden nok (fingers crossed) med lidt opdragelse skal finde ud af, at lade være at nappe. Han bidder ikke hårdt, sådan for at bide, men for at lege og komme i kontakt. Men derfor kan det gøre ondt nok og ødelægge tøj og ting! Han fik walkerdækken på og blev smidt ud i den! De andre skulle ud og ride, så de blev hjulpet færdig og op, og afsted gik det så, som det ses ovenfor.

Om jeg forstår, hvor alle vores mennesker er, men de glimre ved deres fravær. Mange er der selvfølgelig forklaring på.

Men når man har en aftale, så kan man da i det mindste ringe afbud??? Er helt almindelig høflighed blevet SÃ… umoderne!

Det værste var, at vedkommende ikke engang kunne ringes op! Det kan man ganske enkelt ikke være bekendt. Det løste sig jo, for det skal det, men at sætte andre mennesker i forlegenhed ved simpel dovenskab el. dårlig opførsel, det kan “bringe mit pis i kog” (undskyld udtrykket)!!!

De kom hjem igen og havde haft en fin tur, omend den megen blæst altid gør tingene lidt mere “spændende”, og det blæste ret så meget nede på banen ifølge pålidelige kilder. Jeg nåede aldrig derned, for jeg passede walker og det derhjemme, mens de var væk. Bortset fra det, så havde vi også besøg af flere af vores hesteejere, som jeg også fik gode snakke med. Sluttede som ofte dagen med at hjælpe Hanne med foder, og så drønede jeg hjemover for at gøre klar til aftenens fest på Fyn.

0