Den velformede gulerod

img_7685opt300.jpg

Dagen igår, var som altid med nok at gøre. Mama, der fik ordnet fødder og blev striglet, de andre der blev sendt afsted, mens jeg sørgede for at Louise og Sugar Babe kom på walkeren. Jeg var lidt spændt på, hvordan Louise ville være, for hun har det jo med at overraske. Men som det ofte er, når man forventer den store eksplosion, var hun som en gammel rideskolepony. No Sweat…hun har også sine stille dage, og så er det lige før, vi er bange for, hun er syg. Men nej, da hun kom ud i walkeren blev der skam bukket behørrigt… Sugar Babe er altid sød og intet problem. Både Louise og Sugar, skulle rides senere også.

Da de andre kom tilbage, skulle Lui ordnes og have dækken på. Hanne skulle ud og ride på Mama som ellers også havde været på walkeren, så hun fik hele turen idag, og det havde hun bestemt ikke været utilfreds med. Hun er altså sød, med æselører og størrelse 47 i sko, som vi siger…. Charlotte og Maria drog af på og det var faktisk gået rigtig fint. Der var kun eksplosionsfare de første 5 minutter og ellers havde hun bare nydt at komme ud, den lille krudtbombe.

De to små grå, som efterhånden er ved at have navn sådan lige på trapperne, smed jeg også ud og ind idag. Begge dejlige dejlige heste.

Da vi vi var ved at nå dagens ende, hjalp jeg Maria med at fodre og fandt den sjove og velformede el. deforme om man vil – gulerod! Den måtte foreviges!

5 thoughts on “Den velformede gulerod

  1. Hej deborah 🙂
    Jaaaa det er da godt nok lidt af en rodfrugt, om man så må sige…
    Ved ikke liiige hvilken SMILEY, jeg tør ” sætte på “, sååå må hellere lade være. Skulle jo nødig gøre noget uoverlagt :((
    Hilsen Birgit 😕

Der er lukket for kommentarer.