Hvad med februar, marts og april?

img_7688opt.jpg

Der snakkes om forår rundt omkring og for det ikke skal være løgn forårsblomster. Nu må I dælme stoppe! Vi er i januar måned, og der er ingen måde, hvorpå det er forår! Muligt. at de seneste dages mildhed minder om forår, men jeg vil gerne minde om, at der så sent som i april kan falde sne. Om der gør ved jeg ikke, men hvorfor ikke nyde vinteren og så RIGTIG glæde os over foåret, når det for alvor kommer. Og så iøvrigt enten være glade for det er så mildt eller også ikke være det og så håbe, at den sne vi ikke har haft kommer i april måske. Jeg husker ihvertfald tydeligt hvor koldt det var, da galopsæssonen startede sidste år. Der var INTET forår over det, det er helt sikkert. At nyde nuet er vist det klogeste tror jeg…..

Her har jeg været flittig og fået slettet en del på listen. Den sidste post, jeg ville nå idag, med printeren kunne jeg så ikke få slettet. Men der blev da ryddet lidt op her på skrivebordet om ikke andet 😉 – Nu vil jeg gå ud og få mig noget grønsagssuppe, for den tog jeg mig sammen og lavede. God aften til jer.

6 thoughts on “Hvad med februar, marts og april?

 1. Anita – Nu er var det jo ikke myntet lige på dig, og jeg siger heller ikke, at DU el. andre ikke kan værdsætte dagen, for hvad den er. Jeg minder bare om at huske det. Det er såmænd det hele, og at jeg bare synes, det var vel tidligt at “falde i svime” over forår. Du ligger langt mere i det, end jeg mente. Og jeg synes da bestemt også, vejret skal dokumenteres, det er heller ikke det, for jeg skriver da også selv om det. Men jeg løb lige ind i en stime af “forårskådhed” og det synes jeg bare var for tidligt. Hverken mere el. mindre – ok? 🙂

 2. Deborah – jeg kan godt forstå det, du skriver her ovenfor, men hvad får dig til at tro, jeg ikke kan nyde hver dag for det gode den har, selvom jeg vælger at skrive om erantis, påskeliljer og milde dage, som henleder mine tanker til foråret? Det er jo præcist det gode jeg ser, i lige netop dén dag, jeg vælger at skrive om – blandt meget andet godt… som jeg så OGSÃ… skriver om.

  Jeg synes det er helt okay at føle sig “fed up” af de indlæg vi skriver rundt omkring – uanset det handler om forår, strikketøj, 31 hurtige eller andre emner som går igen og igen og igen og…. men jeg synes (stadig) ikke det er fair, at skulle “belæres” med, hvad der er okay at skrive om og ikke, fordi det ikke passer ind i andres fornemmelser for god læsning. Det er en disciplin, der desværre stadig ses rundt omkring og som er forbandet svær at slå ihjel.

  Jeg vil godt slå helt fast, at jeg i høj grad nyder mine dage for, hvad de har at byde mig, uanset om jeg føler luften er forårsagtig mild, om det regner og blæser eller om sneen vælter ned fra oven og min cykel er punkteret. Jeg kan finde noget positivt i rigtig meget. Også selvom ti andre bloggere har fundet ud af det samme og endda har skrevet om- og billeddokumenteret det 😉

 3. Generelt blev jeg bare “fed up” af, at der er så meget snak om forårsfornemmelser, varme og forårsblomster allerede – det er er flere steder – ingen nævnt ingen glemt – og jeg synes altså det er for tidligt. Nyd dog hver dag, for det gode den har, og ja det er rart at solen skinner – det nyder jeg da også, men forår – det er om tidligst et par mdr. 😀 Foråret er ikke på vej, vi er på vej mod forår, det er rigtigt, men to forskelllige ting, og stadig er det altså vinter og iøvrigt gråt og koldt lige nu, og jeg skal gå!

 4. Jeg er helt enig, Deborah – selvom foråret er fantastisk når det kommer, så er der laaang tid til at det er en realitet, og det glemmer folk af og til. Sært nok.

 5. Hvem påstår da, at det er forår?

  Det er forårs-AGTIGT ja, og forårsstemningen kan snildt brede sig, når erantis og påskeliljer skyder op af jorden. Når solen tilmed er fremme, himlen er dybblå og ikke en vind rører sig, så FØLES det skam ligeså mildt som foråret.

  Jeg har ikke set, at nogle siger, det direkte er forår? Du tror ikke du forveksler det med, at der skrives, at foråret er på vej, for det er da så sandt, som det er skrevet?

 6. Der vil jeg give digret det er ikke forår men mild vinter.

  Sønnike her har fødselsdag starten af april og der har vi oplevet sne enda så meget at vi kælkede og byggede snemand. 🙂

Der er lukket for kommentarer.