Tag mig sammen

img_7080opt.jpg

Jeg er træt! Det var jeg også igår, da jeg kom hjem. Fuldstændig smadret….Har sovet godt, men ikke længe nok kan jeg mærke. Nogen morgener plager min katteallergi mig i en grad, at jeg må op, for at få luft, og sådan en morgen var det idag. Lidt træls – øjnene svider og løber i vand, halsen klør og næsen er fuldstændig stoppet – ret så ubehageligt.

Nå, men oppe er jeg, og jeg har en to-do-liste, jeg gerne vil have reduceret på. Nu vil jeg skrive den og så får vi se, hvor meget, jeg kan slette senere. Den er ikke i nogen prioriteret rækkefølge, som jeg har det, skal jeg vist være glad, hvis jeg får slettet noget på den….så det bliver efter lyst! Lige nu kunne jeg godt bruge nogen, der kunne tage mig sammen, for det kniber for mig kan jeg mærke…

Lave stor portion grønsagssuppe

Tilslutte printer/scanner/kopimaskine

Rydde op på skrivebord/sætte papirer på plads

Ordne vasketøj

Vaske op

Skrive mails

Skrive støtteliste til min computerhjælp

Finde en dag til computerhjælp

Tage den sidste lyskæde ind fra altanen

Støvsuge og vaske gulv