Khader kræver

250px-naser_khader.jpgDer bliver sagt meget om Naser Khader p.t., og det kan jo ses fra mange vinkler. Uanset hvad man mener, så føler jeg ikke, der er nogen som helst tvivl om Hr. Khaders utroværdighed og manglende evner indenfor partilederskab. Det er en ren katastrofe. Han mener et det ene øjeblik, og noget andet det næste, og så er jeg sådan set ligeglad med, om jeg er enig med ham eller ej. Han er bare til grin. Nu har han så stemt for regeringens asylforslag, KUN for at få opmærksomhed og lave rav i den tilsyneladende. Det er skisme flot af en mand, hvis parodi af et parti står til at ryge for spærregrænsen.

Han minder mig snart om de forkælede, urimelige og “helt hen i hampen” unge, der kræver et ungdomshus på Nørrebro, til trods for Kbh.’s kommunes “læggen på maven for dem” og så har 2 adresser oppe og vende. Det er ingen hemmelighed, at jeg slet ikke synes, det skal have et hus, men nu skal de da bare have vist døren. Det er simpelthen så langt ude!!!

5 thoughts on “Khader kræver

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Khaders katastrofe

  2. Holme – Han giver mig i den grad kvalme! Jeg ved ikke lige, om jeg synes valg, men hvis han ryger ud med fynd og klem så okay da :)>-

  3. HØRT! Khader og hans multikulti-hattedamer er nogle forkælede unger der er blevet båret frem af medierne, men op til valget var det slut med det, så kom deres inkompetence frem i lyset.
    Jeg mener dog absolut at de skal fortsætte som hidtil, så slipper vi for mere pjat fra den kant, efter næste (forhåbentligt snarlige) valg.

    Selv Jacob Haugaard var mere seriøs.

Der er lukket for kommentarer.