Hvor pinligt!

Ja mig selv altså! Det med stikket til printeren…. UPS!!! Det var jo hele ideen -at den er trådløs! Så kabel el. ej, så skal jeg jo slet ikke bruge det. Det viser noget om, hvor autoritetstro man er. Jamen er der et kabel, så skal det da også bruges :O Nope, det skal det så ikke, og tanken strejfede mig vist også, men den må jeg have fejet langt væk. Den søde gut i Elgiganten var nu rigtig sød, og sagde at han selv havde lavet samme nummer og gav mig support nummer igen, hvis jeg ikke kunne få det til at virke. Mig store klovn…ja, ja men skidt med det, bare jeg får det til at virke.

Tog mig så bagefter sammen og kørte over til lægen. Det havde jeg heller ikke meget held med – lægen er taget til Afrika og hjælpe, så jeg må konsulterer ham når han kommer hjem fra varmen – den 4. mener jeg det var. Han havde det finurligste digt på døren – og jeg store klovn tænkte jo først da jeg var kommet hjem på, at jeg skulle have fotograferet det til jer. Han er en spøgefulg af rang, og er ret god til de der. Nå, men jeg kan da nå og køre forbi og fotografere det senere. Mit hoved fungerer slet ikke idag. Har været i bad, og skal nu bare slappe af, indtil jeg skal til fys.

5 thoughts on “Hvor pinligt!

  1. Birgit – Jamen det må du gerne spørge om. Det er stort set over det hele, men specifikt min højre hofte, der giver mig mange smerter, omend det heldigvis er blevet bedre. Tak for din omsorg 🙂

  2. Hej Deborah
    Er det hele kroppen der trænger til fys eller var det hånden/ armen der var noget i vejen med. Det kommer ikke mig ved og du behøver ikke skrive det- tænkte bare på dig:)
    Bedre helse fra Birgit

  3. En ting er at jeg er “en klaphat”, der har hovedet under armen, men når jeg taler med Epson’s kundeservice, skulle de jo ligesom have fanget den ikke? 😀

  4. :-” Ja sådan kan det gå i disse tider, hvor udviklingen sker så hastigt, at vi dårligt kan huske, hvilken model vi købte…

    Du skulle måske kontakte en af din læges kollegaer, for der er lang tid til den 4.!

Der er lukket for kommentarer.