Jeg må hellere…

bide i det sure æble idag, og tage en tur til Dr. Jan med det allergiproblem. Det generer mig alvorligt og jeg skal alligevel derop. Jeg fik for snart længere tid siden, end jeg var klar over en henvisning til fysioterapi. Nu fik jeg endelig overskud til at ringe og få en tid – idag 16.30 var der et afbud. Og så fandt jeg ud af at henvisningen var for gammel. Det kan doktoren så lige rette på, samtidig.

Nu har jeg drukket kaffen, ikke at den har hjulpet noget som helst. Jeg er most/mast idag. Heldigivs kommer faderen med bilen her snart, og jeg kan køre rundt til hvad jeg skal idag. Det er altså en stor hjælp, når man er SÅ træt. Men fyssen er da kun lige 5 min. gang herfra, så det var let klaret under alle omstændigheder. Gad vide, om jeg skulle forsøge mig med en kop kaffe mere…? God dag derude!

2 thoughts on “Jeg må hellere…

Der er lukket for kommentarer.