Tanker til langbortistan


jakobopt.jpg

Jeg har nævnt det før. Det kan være svært at have gode venner langt væk. Især når det er en nær ven! Især i perioder, hvor livet måske ikke er så let, er behovet for nogen man kender og holder af stort både den ene og den anden vej. Men når man sidder på hver sin side af verden, så kniber det jo.

Jakobs og mit venskab rækker langt tilbage, og vi har været mange ting igennem sammen. Nu er livet på hver sin del af kloden og det kan godt være træls. Jeg har ofte savnet ham i de år, han har været væk. Dog ved jeg, at han trives med sit skift af hjemland, og det må jeg jo bøje mig for. Men det betyder jo ikke, at vi ikke er i hinandens tanker og nogengange godt kunne ønske afstanden langt, langt mindre. Men jeg takker da for internettet, for når savnet kommer over os, kan vi logge på, og sludre lidt om dette og hint. Men jeg personligt mangler de lange hyggelige aftener med rødvin, pasta og masser af god musik, og vores søndagskøreture… godt der er de gode minder, og måske en ferie til østen og se frem til og ikke mindst et langt og dyrbart venskab, som jeg hæger om nu og sålænge jeg er her…det er nemlig guld værd!

3 thoughts on “Tanker til langbortistan

 1. Birgit – Det er den helt sikkert, og tænk hvor længe breve var undervejs før. Det skrev en hesteveninde sjovt nok også til mig om imorges i en mail. Vi er velsignede med det internet, når vi har vennner udenbys enten for et kortere el. permanent ophold.

  Holme – Det er skam også planen, at jeg skal det på et tidspunkt…. og jeg er sikker på, det ville blive fantastisk 🙂

 2. Jamen du må da et smut til Thailand så. Flybiletter er jo efterhånden blevet ret billige.
  Det er naturligvis ikke det samme som at bo tættere på hinanden, men det kunne jo let blive en fantastisk tur 🙂

 3. Hej deborah
  Ja og gudskelov for at internettet det findes. ved godt at det jo ikke liiige er det samme på nettet, men kontakten kan holdes og som du skriver-så er den jo guld værd.
  Tanker fra Birgit

Der er lukket for kommentarer.