Fra rigtig godt til rigtig skidt

Meget kort her lige inden et tiltrængt bad…… Jeg var ude og ride idag for første gang i 10 år idag! På Islændere! Det var hammersjovt, og det gik rigtig godt. Både med at styre hesten og min vejrtrækning også. Vi tog det også stille.

Problemet er her bagefter, hvor jeg har så ondt i den højre hofte, at jeg dårligt kan gå…. Nu har jeg da fået syn for sagen, og noget at melde til fyssen… Jeg håber dælme det er noget, der kan bedres for hvis jeg skal have SÃ… ondt hver gang, så er det dælme næsten ikke det værd. Vi må se…. nu skal jeg ihvertfald i bad og lave mig noget mad… Mere senere, når jeg har det bedre.

3 thoughts on “Fra rigtig godt til rigtig skidt

  1. Trine – Jamen jeg har det allerede meget bedre – mere om det senere 😀

    Gurli – Nej det gør vi ikke, men det er nu ikke derfor, men fordi jeg også lige skal ordne lidt andet 😉 Jeg skal prøve at omlægge mine “vagter” så vi ses næste uge. Knus til dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.