Lige før afgang

Jeg sidder her og drikker kaffen og om få minutter skal jeg ud af døren ned i stalden. Som altid dejligt at skulle der. Når vi er færdige idag skal vi på eventyr, men mere om det senere…

Igår var jeg til fys. Det var en god oplevelse, omend jeg jo igen skulle på den med at opremse alle mine gebrækkeligheder, hvilket jeg aldrig synes er sjovt. Det får mig til at føle mig så sygeliggjort. Ved godt, at det er lidt fjollet, men det bliver sgu en mindre roman, selvom jeg så endda prøver at gøre det så kort som muligt. Men hun var rigtig sød og jeg har fået “lektier for” og så skal jeg derover igen på tirsdag, hvor jeg skal have noget ultralyd. Så det er fint nok. Hun støttede mig i, at cykling er godt, så den vej rundt har jeg gjort det godt nok. Hun sagde også, at jeg skal passe på med, hvordan jeg løfter. Det har jeg også været OBS på, så det skal nok blive bedre tror jeg – også i takt med kiloene falder af.

Nu vil jeg køre min vej. Kan I passe på jer derude idag….

0