DSB Stationer og hærværk m.m.


img_7715opt.jpg

img_7716opt2.jpg

img_7717opt.jpg
Ovenfor hærværket på Ordrup Station

Det giver STORE omkostninger med alt det hærværk og grafitti på stationerne. Vores ellers smukke station her – Ordrup, er hårdt ramt. Den er oversprøjtet med grafitti. Aldrig i livet, nogen skal fortælle mig, det er kunst. Det er rent og skær hærværk! At rense stationen for det svineri vil koste ½ million kroner!! Dertil kommer hærværket sidste år, hvor de fantatiske glaslamper i indgangspartiet blev smadret til ukendelighed.

Vi har også kunnet læse, at automaterne bliver hærget i uhørt omfang. Dertil kommer at de ubemandede stationer, er tilholdssted for utilpassede og hærgende unge – så sent som i fredags her, måtte der ringes til politiet fordi en flok unger genrede folk til og fra stationen. Mon ikke, det ville være billigere og bedre for alle, at bemande stationerne istedet for. Bare den ½ million ville jo dække lønnen. Og den grafitti er kun en gang – det skal sikkert flere rensninger til inden vi får set os om.

Dertil kommer at deres meget fine automater ikke vil tage Dankort el. meget ofte ikke virker. Og hvad hulen gør man så. Der er mange, mange gode grunde til at bemande stationerne igen…. hvorfor er DSB de eneste, der ikke kan se det? Bemanding kunne give tryghed for de rejsende, minimere hærværket (og omkostningerne), oveni at man faktisk kunne få lidt service for sine dyrtkøbte billetter også – i mine øjne en win-win situation!

Opdateret 11. november 2016

1 thought on “DSB Stationer og hærværk m.m.

  1. Ja, det er ufatteligt, at der ikke bliver gjort noget ved det. Det er efterhånden blevet godt og grundigt påvist, at graffiti og anden hærværk medfører grovere kriminalitet såsom vold og røverier.
    Giv synderne en straf de kan mærke, ikke bare på pengepungen som i dag, men også et par måneder i spjældet.

Der er lukket for kommentarer.