Meget bedre igen!

Ja det er ikke lige til at følge med! Jeg KAN godt mærke, at jeg var ude og ride igår, men det er LANGT mindre, end jeg regnede med. Smerterne fra igår er væk, og det der er tilbage, er næsten kun, hvad enhver anden der ikke har siddet på en hest i 10 år måtte forvente. Så mon ikke mit smerteproblem løser sig….? Jeg håber det! Jeg har ondt også idag, men ikke mere end jeg også ellers kan have. Det er så også nok, men det er ikke ulideligt som igår en overgang…. Vi får se – give op gør jeg ikke.

Nu har jeg siddet her og skrevet og ordnet hele formiddagen så nu vil jeg have lidt frokost og så slappe af. Vejret er ikke værd at tale om. Var det slemt igår, er det endnu værre idag! Godt husene er hule, der er varme på og man kan hygge inde! Og endnu mere, når man stred sig igennem elementerne igår på en lille sej hest 😉

4 thoughts on “Meget bedre igen!

  1. Det opdagede jeg godt efter at have læst de poster du havde skrevet tidligere 🙂
    Godt at høre det går den rigtige vej. Det skal gøre ondt før det gør godt, siger de.

  2. Holme – Det er såmænd ikke bagenden, der er problemet – den er for godt polstret – det er min hofte – og tak det går bedre 😀

    Jakob – De her er jo små og meget rolige sammenlignet med de bæster vi plejer at tumle. Men selv med disse kan det selvfølglig gå galt. Men risikoen er langt større med galophestene skulle jeg mene. Men tak for din omsorg, jeg prøver at passe på mig. Knus

Der er lukket for kommentarer.