Tænk engang…..

vi er faktisk nogen, der slet ikke ser håndbold, og ikke kunne drømme om det! Jeg er overhovedet ikke interesseret. Jeg slipper ikke. Igår da jeg kørte nordpå, kværnede de som besatte i radioen om det, og her lige tæt på, er de forsamlet en hel flok, og de råber så højt, at jeg ikke behøver skifte kanal for at følge med! Ret så irriterende, men jeg overlever jo nok. Jeg ser rally på Discovery, det er sjovere, men mest af alt underholder jeg mig selv på computeren jo…. Måske jeg fanger nogen på Skype el. noget…. Men håndbold NEJ TAK!

7 thoughts on “Tænk engang…..

 1. Erik S. – Tak for linket! Har hørt om det, men er ikke nået ind og kigge endnu.

  Randi – Kan godt forstå, du blev irriteret! Det ville jeg også være blevet…. Og nu får det jo aldrig en ende. Godt jeg har så mange programmer at vælge på! 😉

 2. Håndbold kunne virkelig heller ikke interessere mig mindre. På den lokale café måtte Anton forleden bede dem om at skrue ned for håndboldradioen der bragede ud af højtalerne. Jeg var ved at forlade stedet, for jeg gider sgu da ikke være tvangsindlagt til at høre på de hysteriske kommentatorer når jeg er ude for at få hyggelig aftensmad (på en ikke-sportscafé, vel at mærke). De slukkede og satte musik på 🙂
  Det kan godt være at jeg er et surt løg, men jeg bliver decideret stresset over sportskommentatorer 😀

 3. Håndbold. Nej tak ( -så nu lige de sidste 5 min. af finalen)
  Fodbold Jo tak. Man ser jo nok det, man selv er/har været god til
  Galop Ja mange tak. Kender I “dubairacingclub.com”, hvor du kan se gratis alle løb på Nad al Sheba?

 4. Jeg har aldrig været til hverken fodbold eller håndbold. Selvfølgelig glæder det mig at de gør det godt, når jeg hører det. Men det er ikke noget, der som sådan kan hidse mig op…. 😀 Nu ved jeg så ikke en dyt om, hvordan det gik iaften…men jeg er sikker på, jeg nok skal høre om det.

 5. Hmm, heller ikke her.. Jeg synes også håndbold er pænt kedeligt… De render ned til målet og scorer stort set hver eneste gang.. hmm.. Det første hold der misser har som regel tabt.. 🙂 Groft forenklet sikkert, men det er ikke lige min kop the..

 6. Neeej…jeg er heller ikke liiige til håndbold.Har ellers spillet som teenager, hvilket jo osse er en menneskealder siden:D. Mine mandfolk de er tossede med det og jeg er en heldig kartoffel ,at de kan sidde i tv-stuen langt væk fra mig 🙂 Hvilket er dejligt mig, for de råber op hele tiden.Det er vist dem der ” styrer kampens gang”, ihvertfald hvis man skal tage efter deres råberi …
  Og ellers kunne jeg jo osse gå i stalden omend jeg kan på de tidspunkter.
  Har været heldig at hygge mig derovre idag:X
  Hygge Birgit

Der er lukket for kommentarer.