A Good Year (2006)

russel.jpg
“Gadedrengelækre” Russel Crowe i “A Good Year” (2006)

Imorges vågnede jeg tidligt. Tidligere end jeg lige synes, jeg ville i omdrejninger! Kom i tanke om, at jeg jo havde den her film liggende, som jeg ikke havde fået set endnu. “A Good Year“. Det var en jeg købte sidst jeg havde besøg af nevøerne, og vi var i videobutikken. Normalt køber jeg ikke film, jeg ikke har set, men denne vovede jeg altså. Dels var den med Russel Crowe, den foregik i Provence, og den er instrueret af Ridley Scott. Så helt galt følte jeg ikke, det kunne gå.

Efter de seneste dages deprimerende regn og blæst, kunne et solstrejf og Russel måske lyse lidt op. Og det kunne det faktisk. Det var en rigtig sød film med godt skuespil, dejlige billeder og en god historie, der veksler mellem to dimentralt modsatte miljøer. Dels det hurtige børsmiljø Max Skinner (Crowe) kommer fra i mindten af London, og så indbegrebet af Provence en dejlig vingård, omend noget forsømt. Max’s onkel ejer vingården og da han dør, må Max tage til Provence for at sælge gården – for hvad skal han med den….? Tjah mere end han lige regner med, og det er det, filmen handler om. En varm og god film, jeg helt sikkert kan anbefale – især nu her i vinterkulden!

2 thoughts on “A Good Year (2006)

  1. Kaja – Det er en rigtig sød film, og til 99,- kr. er der ikke meget at betænke sig på. Tror iøvrigt også det var, hvad jeg gav, men jeg kan ikke huske. Og ja, der sker jo intet ved at have lager…:)

  2. Den lyder meget sød, den er til at købe for 99 kr. lige nu. Måske sku jeg.
    Jeg har snart en del film, jeg ikke har set endnu. Men det er godt at have noget til dårlige tider.

Der er lukket for kommentarer.