Sol i persiennerne

img_7753opt.jpg

Jeg har tilbragt meget af min dag på sofaen. Det er fint at kunne tage en pille, når det gør ondt. Men når man så bliver dårlig af pillen, så er man sådan set lidt lige vidt i forhold til at få lavet noget. Og det var ikke så godt, for “to-do-listen” mangler jo stadig at få strøget et par ting mindst, og så er der kommet nogen til. Så nu har jeg besluttet ingen stald før onsdag, så jeg kan få lidt bund i den. Det er jeg nødt til nogengange for at få bugt med det.

Havde ellers lumske planer da solen tittede frem, og blev også grebet af en vis rengøringsdjævel indtil en infalsk kvalme overmandede mig og jeg måtte lægge mig. Men dejligt at ligge der og nyde solen ind ad vinduerne. Tulipanerne er fra forleden, hvor jeg forkælede mig selv lidt med sådan en buket… og den holder så endnu.

Til gengæld har jeg fået skrevet blog og lagt billeder en masse op her, men nu skal det også være slut kan jeg mærke på hovedet. Håber I har haft en god weekend!

0

3 thoughts on “Sol i persiennerne

 1. Tusind tak for alle de gode tanker. Jamen i forhold til hvordan det har været, så er det skam ingenting nu. Det lyder nok utroligt, men er faktisk sandt. Jeg døjer jo hele tiden mere el. mindre. Men jeres gode tanker luner skam altid.

  0
 2. Håber du får det bedre, du har været slemt ramt det sidste stykke tid. Tulipanerne er smukke. Inden så længe kan vi plukke dem i haven, jeg glæder mig. Indtil da må jeg også købe.

  0
 3. Smukke blomster 🙂 Hyggeligt hjem du har:) Godt nok træls du sådan skal døje med helbredet :((
  Jeg sender dig mange helsebringende tanker. Gid jeg kunne hjælpe dig 🙂
  Helse knus Birgit

  0

Der er lukket for kommentarer.