Idag er det….

img_7762opt2.jpg

img_7767opt.jpg

img_7769opt2.jpg

img_7773opt.jpg

for det første en våd grå og trist dag (fik jeg lige sagt, så tittede solen frem), men det var det, da jeg var på Hellerup Kirkegård her for en times tid siden. For det andet er det en lidt øv dag – 4 år siden idag min mor gik bort. Det bliver aldrig en god dag, og jeg vil egentlig hellere vise nogen billeder af den dejlige kvinde hun var end at dvæle for meget ved en dag, der helt igennem var grusom, og tiden lige efter også selvfølgelig. Scanneren skal sættes til idag, hvis jeg kan og lykkes det, vil jeg finde nogen billeder af mor til senere…. Mor fik lys, rose og røde tulipaner idag. Kurven med hyacinterne var den jeg bragte til Jul og den står jo fint endnu.

9 thoughts on “Idag er det….

 1. Birgit – Birgit, nej det er ikke rart, og tro mig, din verden vælter! Jeg har skam vist masser af billeder af mor – både her, her og her, men jeg har selvfølgelig flere, der kan vises, og når jeg får den der s…. scanner til at fungerer så bliver I væltet i billeder – har uhyrligt mange, jeg glæder mig til at vise, både af mor men også af alt muligt andet!

 2. Kære Deborah
  Føler med dig på denne dag, som har været svær at komme igennem.
  Jeg ved ikke hvad det vil sige kun at have min mor i tankerne, dersom jeg har hende. Men jeg ved at min verden vil vælte totalt den dag hun ikke er mere…
  Har du billeder som du ønsker at vise, eller er det noget du helst ønsker at have i dit eget hjerte…hvilket er forståelig nok..
  Hyacinterne de er så fine og det er da utroligt som de holder sig.
  Sender dig stort knus og mange varme tanker
  Birgit

 3. Emmaline – Hvor dejligt du er tilbage! Og tusind tak for knus! Nej jeg mindes mor mange gange om dagen som regel… Du kan og skal heller ikke kunne sætte dig ind i det, det kan man nok først, når man har prøvet. Ja det var for tidligt, meen det bestemmer vi jo ikke selv…

 4. Det gør mig ondt med din mor. Det er alt alt for tidligt du mistede hende. Jeg gruer selv for den dag, jeg må undvære min – kan ikke for alvor sætte mig ind i hvordan det vil være. Det er nok ikke på kirkegården, man mindes sine kære, men i det daglige og i særlige situationer. Jeg sender også et stort knus…

 5. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Travl dag

 6. Miri – Det gør mig faktisk ikke sport at komme på Kirkegården længere…. Som regel synes jeg, det er helt rart, fordi det er sådan et fredeligt sted, og med så mange smukke grave. Mor er med mig hver dag, i mange ting….

  Holme – Tak for dine sande og fine ord!

  Tina – omme i London – TUSIND TAK, og ja på sådan en dag, har man brug for en krammer!

 7. Det kan være en trist oplevelse at gå på kirkegården for at se sine kæres gravsteder, men det giver altid en eller anden form for rensende effekt.
  Jeg tror på at det det man har lært fra de mennesker man respekterer og holder af, bliver ført videre i ens egen personlighed og igen videre til sine efterkommere og andre som holder af en, og det er jeg sikker på også gælder for din mor.

 8. Det gør mig ondt. Og du har ret, gravstedet er jo ikke det ,vi skal huske vores døde på..Har selv mistet begge mine forældre og kan faktisk ikke lide at komme til deres grav..

Der er lukket for kommentarer.