Så er den her næsten

23_01_2008_500_72_5.jpgFoto lånt hos Fiat hvor du kan se mange flere

Mange har ventet, og ventet på den lille nye Fiat 500, og sød det er den altså. Og nu kommer den lige straks – d.v.s. 29. februar!! Jeg ville også gerne eje sådan en…Og så forlyder det, at den endda bliver billigere end ventet. Du kan læse mere også hos Fiat!

0

4 thoughts on “Så er den her næsten

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Selvfølgelig vil jeg hellere have

 2. Den er da hamrende charmerende den lille Fiat :):)

  AJ Du skal da sikre dig en Audi RS4.. hvis du skal i den retning. Den kører smartere og hurtigere end en Ferrari på en Hollandsk motorvej ;);) (Egen erfaring)…..

  0
 3. Holme – Jeg skal slet ikke have en bil, omend jeg virkelig godt gad! Min absolut yndlingsbil – lige bortset fra Jaguar, er Audi A4 stationcar, som jeg rigtig godt gad – den anden må du gerne beholde! 😀 Denne var mere for at være indenfor det realistiske, og nej ikke engang sådan en får jeg nok råd til…. Det er ikke en bil, men et transportmiddel 😉 Jeg giver dig ret – en rigtig tøsebil. Og hvis det skal være helt rigtigt, så er jeg slet ikke til de der små “potter”, men jo større jo bedre og jo mere mandebil jo bedre – næsten 😀 MEN skulle vi ned i den størrelse, så synes jeg, den er cute!

  Her har du drømmebilen:

  audi-a4-avant-0032.jpg

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.