Anale reklamer!

Er det mig, der er gammeldags, eller er du også helst fri for reklamer for cremer/midler etc. mod anal kløe, udflåd, hæmorider og forstoppelse udover de helt tåbelige reklamer for toiletpapir “Der sker altid noget på badeværelset” (jeg får hys)!!!

De førstnævnte synes jeg er helt unøvendige! Har man problemer i den sammenhæng kan man spørge sin læge, el. på apoteket, som altid – midt i min middagsmad el. aftenkaffe er det ihvertfald ikke lækkert! Men det er så måske bare mig?

4 thoughts on “Anale reklamer!

  1. Jeg synes bestemt vi skal protesterer! Men hvordan gør vi!? Jeg synes, det er RIGTIG klamt! Jeg har intet imod reklamer, men hold op standarden på de danske reklamer er dælme dårlig efterhånden, og de her tager altså prisen! Jeg kan godt prøve at se, om jeg kan lave en underskriftsting, men hvem skulle vi afleverer den til? Det har jeg lidt svært ved at se… 🙁

  2. Også her, jeg synes også det er lidt klamt faktisk… De lægger dem af en eller anden grund altid når jeg spiser synes jeg..

Der er lukket for kommentarer.