At blive gammel!

I modsætning til Sister Bonde – har jeg kun et par læsebriller, men nu skal jeg have nogen nye! Jeg var forbi optikeren idag, for jeg skulle have tjekket linserne! Det blev gjort. Han spurgte hvordan det sådan gik og jeg sagde som sandt er, at jeg synes, jeg har meget svært ved at læse ret meget, uden at få hovedpine. Nu har jeg tendensen til det i forvejen af andre årsager, men hvis jeg ikke har rette styrke, så gør det jo sagen værre. Det har jeg ikke. Jeg skal op i styrke med 0,50! Så kan det være, jeg ikke får så ofte hovedpine og kan få min læselyst tilbage igen, for ovenstående hænger formentlig sammen med det….

9 thoughts on “At blive gammel!

 1. Holme – Yep! Jeg har hele tiden været langsynet, men mit syn har ikke ændret sig i årevis før nu, og det er kun læsningen, der er et problem 🙂

 2. Jeg håber sgu ikke man er gammel når man skal bruge linser/briller, for så har jeg været gammel de sidste mange år, og jeg bliver -0,25 til -0,50 ældre for hver eksamensperiode 🙁

 3. Birgit – Ja, jeg er sikker på det vil hjælpe mig. Jeg vil køre ned og handle et par billige briller imorgen så jeg kan læse og se på computeren med dem.

  Sister Bonde – 😀 – Normalt har jeg jo linser på, og seperate solbriller, men du har da ret, hvis man står i en situation, hvor man ikke kan/vil have linserne på.

  Emmaline – Du må vist en tur til øjenlægen 😉

  Capac – Jamen TUSIND TAK!! :d

 4. Jeg har ikke briller endnu, men de venter lige om hjørnet for jeg kæmper ind i mellem en kamp med usynlige nåleøjer og irriterende små bogstaver >:p Men hvis jeg får hovedpine af det, så opgiver jeg kampen for jeg kan ikke undvære at læse. Du bliver sikkert glad for den nye styrke uanset tallet for den 😉

 5. Jeg har osse prøvet at skulle have en styrke der var så meget højere og det blev jeg superglad for. Pludselig kunne jeg holde ud at læse igen, hvilket betyder kollosalt meget for mig:) Sikker på du kun får glæde af de nye linser…håber ihvert fald 🙂
  Hygge Birgit

Der er lukket for kommentarer.