En legende er gået bort

img_5839opt.jpg

Klampenborg Galopbanes stemme gennem 47 år er gået bort igår

Jeg er så heldig at være gammel nok til at kunne huske og mindes ham i hans storheds tid. Hans sko er svære at fylde ud, og jeg er sikker på, han hos sin familie også efterlader sig et stort tomrum. Selvom han holdt op som kommentator, var han der hver eneste løbsdag på tilskuerpladserne, også sidste sæsson omend det var tydeligt, at helbredet ikke var godt. Æret være Henrik Leth’s minde!

3 thoughts on “En legende er gået bort

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Forblæst skønhed

  2. Kari – Han var i høj grad indbegrebet af Klampenborg, det kan du være evigt forvisset om. Også for os andre, som er kommet der i en menneskealder. Han var en rigtig gentleman og hørte så meget til. Vi kommer til at savne ham om ikke andet så på tilskuerpladsen… Jeg kan huske, hvor ked af det jeg blev (al ære til Carsten Bundgaard som fulgte efter dog), da han holdt op med at speake – det var ganske enkelt utænkeligt.

    Skulle nogen have lyst til at følge ham på hans sidste rejse, så er det Ordrup Kirke på lørdag 12.30.

  3. Selvom jeg ikke er til heste og hestesport, så er/var Henrik Leth indbegrebet af Klampenborg Galopbane.
    Som barn syntes jeg det var sjovt at se galop fra Klampenborg på TV, netop pga. Henrik Leth måde at speake. Sådan tror jeg mange har det.
    Ære være hans minde.

Der er lukket for kommentarer.