En ny favorit – Doves deodorant spray

De var på bud i Fakta – Doves Deodoranter! Jeg havde aldrig prøvet før, men de var så billige, at det måtte prøves. Også fordi jeg endnu ikke havde fundet en deo, der kunne holde mig tør og lækker hele dagen – heller ikke Rexona!!! Nu har jeg, og jeg er meget, meget tilfreds. Lige nu er det Silk Dry, jeg prøver, men jeg har nogen flere i skabet. Jeg vil på det varmeste anbefale dig, hvis du “falder over” dem på bud el. i det hele taget. De virker og har en dejlig diskret duft.

9 thoughts on “En ny favorit – Doves deodorant spray

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En mere af Dove’s dejligheder

 2. Therese – Den med krystaldeo, har jeg også været på, og det var da “helt hen i hampen” – kunne lige så godt intet have taget på. Nu går jeg altså ikke specielt efter “ingen perfume” – jeg kan godt lide, at dufte godt! Og de her dufter rigtig fint. Men godt der er noget, for enhver smag.

  Birgit – Jeg er spændt på, hvad du synes, og godt du fik nogen! Ja fristet kan man dælme altid blive!

 3. Jeg kom jo med i Fakta idag, og grunden var de omtalte deo 🙂 Købte 3 stk: Original, Silk dry og Fresh touch. Der røg så osse lige en buket hvide roser ned i kurven. Nu var manden jo chauffør og der skulle nåes en masse idag, så det kunne jo ikke tage alt for lang tid derinde:( Så ellers masser af fristende ting…dem vil jeg suse ud at kigge nærmere på, når jeg selv kan køre bilen igen:) Rart at have noget at se frem til:)
  Hygge Birgit

 4. Jo men takker for rådet:) Jeg har nemlig kun en Sanex ( dermo sensitive) deo roll ,der virker for mig. Den er god og den kan du rolig prøve, hvis det er:) Men den har jeg nu kørt med i et par år nu og kunne godt tænke mig at prøve en ny. Og da du nu nævner een, ja så vil jeg få sådan en hentet af mændene imorgen. Den må simpelthen prøves 🙂
  Takker Birgit

 5. Jeg prøvede engang en krystaldeo, den var ikke så god, men det var mere konsistensen. Neutral kunne jeg godt bruge, men synes den havde en apotek lugt selvom den var uden parfume.
  Det er uanset ikke parfumen der afgør om deodoranten virker, men de andre stoffer i den. Desværre er det ofte parabener og aluminium og andet skidt, der gør at man ikke lugter af skidt. Endelig har jeg fundet en der virker, uden at den fylder mine porer med tungmetaller 🙂
  Kasper derimod…som mand, er nødt til at have noget skrapt, men heldigvis er Vichy ikke det værste. Det værste produkt jeg indtil videre har fundet, var fra Nivea.

 6. Jeg kender godt det med at ikke kunne finde en ordentlig deodorant. Kasper har endelig fundet sin, fra Vichy og jeg fandt en i sidste uge som er genial til mig. Den er fra urtekram og helt uden parfume.
  Det er utroligt hvor individuelt det er det med deodoranter 🙂

Der er lukket for kommentarer.