Fyssens fremskridt

Den gode fys var godt nok hård ved mig idag! Hun fik mig til at lave øvelser der udover rideturen forleden klargjorde ret tydeligt, hvor og hvorfor (næsten sikkert), jeg har problemer. Det lader til at mit bækken har fået en skade på en el. anden vis. Der er tydelige tegn på det, når hun trykker de rigtige steder. Også lænden er dum. Men nu har jeg fået masser af øvelser, jeg skal lave, og så ender det nok med, at vi får has på det – det håber jeg da! Men jeg skal handle – et bælte til fiksering af det famøse bækken i bestemte situationer! Jeg skal derop igen på tirsdag. Og det med ultralyd, har vi droppet lige nu, for hun tror problemet hovedsageligt ligger i bækken mere end noget andet. Men bliver smerterne på ydersiden at hoften ved, så skal vi til det også….. vi må se, men rart, at få lidt konkret…bortset fra, det er hårde øvelser, men det skal være skidt før det bliver godt åbenbart…