Morgenmad og motivation

img_7778opt2.jpgEn af de der gode flutes med Gouda, tomat og oregano – uhm!

Ovenfor morgenmad og frokost idag! Kaffen drikkes sort her til morgen – lidt lige som mit humør. Ved ikke lige, hvor det blev af. Gad vide om en efterlysning her hjælper? Nok ikke! Jeg løb ligesom godt humør tør for mælk….Motivationen (til mit WW) kan jeg også kigge i vejviseren efter, det kniber gevaldigt. Jeg har lovet mig selv, at stramme op her til morgen. Det går ikke. Min medvejer har overhalet mig nu, og jeg står stille. Det går ikke, for tager jeg mig ikke sammen, går det den forkerte vej igen, og det SKAL det ikke.

Det er svært at finde motivation til noget som helst, når man mange dage starter dagen lige så træt som andre er, når dagen er slut. Idag er sådan en dag, så vi får se, hvor meget, jeg får lavet idag. Jeg skal i bad nu, og så kommer min hr. fader med bilen, og så skal jeg over og have det kabel til den scanner. Jeg vil nemlig gerne igang med at scanne. Heldigvis nåede jeg meget igår, men skulle også gerne nå noget idag. Vi ser! Håber din dag er med godt humør og mere energi end jeg kan mestre lige nu! Nåh ja og så skal jeg jo også til Fysioterapeut idag – suk!

7 thoughts on “Morgenmad og motivation

 1. Jane – Tak for den søde hilsen helt fra Thailand. Dejligt, at I nyder det! Ja det kunne være hyggeligt med en shoppetur sammen dernede i varmen. Også tak for de opmuntrende ord – du har HELT ret, og tak for det, vi skal nok klare det! Fuld skrue!! Også på gensyn til dig! Og hils og sig god ferie til Flemming også 🙂

 2. PS.
  Jeg glemte lige at tilføje, at hvis vi BARE taber ét kilo om måneden, så vejer vi 12 kilo MINDRE om et år. To kilo om måneden, ja, så er vi i “hus”.
  Så – FREMAD.
  WW. har lavet tricket så tit. Og det virker.
  Møde – Motivation – og hvad var nu det sidste.
  På gensyn – rival. SMIL.
  Jane

 3. Hej Deborah!
  Op med humøret. Det havde været dejligt at ha’ dig med ud og shoppe i Hua Hin-Thailand. FOR SÃ… KU’ VI HA’ GRÆMMET os “SAMMEN”.
  Bare luften hernede gør mig totalt uformelig, hvis jeg skal ha’ noget der passer må jeg ind til en skrædder – eller købe en dug. Der mangler lige de der 10-15 kg til, der gør, at jeg kan SKRUE mig ned i en “one size – big size – your size”.
  Men jeg har købt to par smarte Chanel solbriller, – så store at ingen ka’ kende mig. 3 dage med dansk vand og en enkelt lille øl til aftensmaden.
  Kun kildevand i flyet.
  Så må vi jo håbe, at jeg engang ad åre kan bruge alle mine smarte chanel dragter min mor har syet og så gå i laser indtil da. Min mor er jo snart 87 år, og både synet og helbredet er begyndt at svigte.
  Hun var erhvervsaktiv indtil hun var passeret 85 !!!
  Men allerede da jeg passerede de 65 kg sagde hun STOP. Hun syede ikke til KØER. Så vi må og skal ned i nærheden af det. Men med 10kgs “delmål” og jeg ved ikke hvor mange orchideer som gulerod.
  Dem er der så mange at det BUGNER af hernede. SUK. Jeg er lige ved at falde over mine egne ben for at titte på dem. Skønt.
  Da vi kom op på vores værelse i går, blev mine øjne som thekopper, for der på spisebordet stod en mega buket, som Flemming havde bestilt via receptionen. Nej-hvor blev jeg glad.
  Nu er vi jo begge HESTEPIGER, og man bli’r da lidt sur på sin krikke, hvis den ikke gå til biddet og opgi’r bare fordi en anden hest fører med SNUDE.
  Så er det bare med at få rumpen med sig og finde det “5 gear”, og så lige kalde stilstanden for en PUSTER i galopsprog, og så komme med en FINISH, – den som ta’r sejren hjem. En andenplads ER fin, men en tur i den rigtige side af vindercirklen er da at foretrække. IK???
  Så når jeg kommer hjem, gir vi den rigtig GAS. Fuld skrue.
  Jane

 4. Kære Alle – Tak for jeres søde hilsener! Jamen jeg går skam til møder, og alting. Det er vist “bare” mig, den er gal med. Og dog, jeg har en veninde, der siger at også hun har dødsvært ved at finde “motivationsknappen”, så det er ikke kun mig. Jeg gad vide, om det er et vinterfænomen…:-? Ihvertfald skal jeg finde den igen, uanset hvordan jeg bærer mig ad. Og lige med hensyn til bilen – den bliver brugt, når jeg har den, men det er jo langt fra altid, og så får jeg masser af motion i stalden og ellers også på cyklen. Idag gik jeg så iøvrigt til fys, men der er heller ikke langt. Og jeres søde hilsener hjælper da…Så tusind tak for dem! 🙂

 5. Du må til et af de WW-møder og blive motiveret igen. Jeg syns det hjalp da jeg gik hos Vægtkonsulenterne – lige komme op og få en snak med konsulenten og en peptalk. Så skal du se, så kommer du igang igen – pøj pøj med det 🙂

 6. Op på hesten igen!
  Er der ikke ww møder I kan gå til, og få sparket en gang motivation efter jer??

  Jeg har i morgen overstået 4 ud af mine 12 uger som Kernesund. Jeg har det bedre end nogensinde. Og det er først efter de første 3 uger at vægten er begyndt at røre på sig, så jeg ved at det kan være svært at finde motivationen.
  Der findes mange gode online forums osv, nu hvor du alligevel bruger internettets glæder så flittigt, måske der var et forum der passede til dig, hvor du kunne finde støtte og opbakning, og rådgive andre ligesindede?

  Det skal nok komme det hele, held og lykke 🙂

Der er lukket for kommentarer.