Selvfølgelig vil jeg hellere have

audi-a4-avant-0032.jpgAudi A4 stationcar – en drøm for mig

Den her! Det i relation til Fiat’en fra igår, som godt nok er sød, og et transportmiddel og som Holme sagde, en rigtig tøsebil. Faktisk er jeg slet ikke til tøsebiler, jeg vil gerne have en bil med noget “punch”, og at den er smuk som få, og har noget plads gør vel heller ingenting vel? Ja, ja drømme må man godt, men lige nu er jeg godt tilfreds med bare lejlighedsvis at have noget at køre i. Man må jo sætte tærring efter nærring…

2 thoughts on “Selvfølgelig vil jeg hellere have

  1. Tina Poulsen – :)>- Det skal jeg helt sikkert, og da ISÆR, hvis Tom har en 😉 Jeg fik ikke undersøgt, hvad det gik på før jeg skrev!!!

  2. Jeg synes nu stadig du skal vælge RS4 modellen af denne her. Dvs. den samme model, men med noget mere knald i 😉
    Vores kære Tom Kristensen kører i sådan een og den er lækker!! Jeg sad i den nede på Le Mans! Så hvis du er til PUNCH… så skal du have den tunede version af A4 😉

Der er lukket for kommentarer.