Som lovet….

Kommer der her lidt billeder af min kære mor, som jeg selv nu 4 år efter hendes død, savner hver dag! Man tænker lige – “Det skal jeg også lige huske og fortælle”, men det kan man ikke! Sådan er det, selvom det selvfølgelig når et leje, der er til at have med at gøre..

img002opt.jpg
Mor og jeg 1985 – som det ses, har jeg været helt pæn engang, men okay det er altså også “et par dage siden” det foto 😉

img003opt.jpg
Mor Julen 2003 med Emil på skødet – ham havde de lige fået – mor dør så i januar

3 thoughts on “Som lovet….

  1. Jamen…Deborah da…Du ser da stadig ” hammergodt ud ” Altså det sidste billede hvor du sidder på hesten…det da bare så godt og der ser du jo osse rigtig glad ud 🙂 Og din dejlige hudfarve, nøøøj…den gad jeg godt eje:)
    Aftenhygge Birgit

  2. Dejlige minder er disse billeder.Du sidder der i stolen og stråler så smukt og hun står og lyser så dejligt op bagved.Takker fordi jeg måtte se med:)
    Knus Birgit

  3. 🙁 Ja, det er trist at folk skal bort.. Det gør virkeligt ondt sådan noget. Selvom det er 4 år siden forsvinder personen ikke fra hjertet og minderne, de vil altid leve videre.. heldigvis.. Min far døde for 16 år siden og jeg sender ham en tanke praktisk talt hver dag, han lever også videre i mit hjerte og vil gøre det resten af mit liv.

Der er lukket for kommentarer.