Fodterapeut og computerekspert

img_7782opt2.jpg

img_7779opt2.jpg

Har jeg præsteret idag, og derudover et minibesøg hos min kære veninde Marianne. Pyh! Jeg er most! I stalden gik det slag i slag – jeg er overfodterapeut, og der var flere, der trængte for “behandling” så jeg endte med at ordne fusser og ben på 5 heste og strigle “Mama” meget, meget grundigt. Derudover kom den sædvanlige renden frem og tilbage til og fra walkeren, laven kaffe, rydden op o.s.v., så jeg havde ærligt talt travlt idag…. De fleste af “kunderne” var taknemmlige for behandling, men der var også dem, der var det modsatte. Vi var 3 tøser tilbage, da Rum forlod os imorges… men som altid så gik det jo fint. Det forlyder jeg snart får endnu mere travlt – en vis Finish er på vej indover igen, og han skal selvfølgelig have min uddelte opmærksomhed!

Lige fra stalden kørte jeg forbi Marianne, som gav en kop kaffe. Samtidig kunne jeg passende tage min flæskesteg med mig, nu når jeg har fået det nye køleskab, som jeg bare er ovenud glad for. Iøvrigt er den ikke mikroskopisk synes jeg ikke den steg! Tiden løb som altid for os, og det blev lidt længere visit end planlagt, men afsted kom jeg.

Havde før Jul lovet at hjælpe en gammel ven med computer. Ikke at jeg er ekspert, men i forhold til ham er jeg! Så det gik resten af dagen med, og jeg landede først her ved 18-tiden, og eftersom jeg var i stalden kl. 8.30, så har det været en urimeligt lang dag for mig, og jeg er fuldstændig kvæstet, så nu skriger den store stol på mig…… og jow billederne er taget idag!

5 thoughts on “Fodterapeut og computerekspert

 1. Kære Deborah…
  UPS…jeg sidder og kommenterer noget fra januar af, det er ikke meningen…hva har jeg gang i 🙁
  Smutter om til den 25 feb. som det jo er idag…SORRY
  Hygge Birgit

 2. Sikke mange fine fusser der er nået idag:) Godt de har dig, for det er jo meget vigtigt at de passes på allerbedste måde:) ” Uden hov-ingen hest”.
  Flotte billeder…tænk at der er blomster så udsprungne. Mærkelig vinter vi har:) Tænk, jeg går i mine sommerstøvler endnu, har ikke haft vinterstøvlerne på andet end et par gange. Nu er min hest osse begyndt at fælde, så måske undgår vi kulden…
  Hygge Birgit

 3. Hej Debs! det er altid en stor fornøjelse at læse inde på din blok, du skriver meget levende og dine billeder er fantastiske, tjaa det er bare i alt beskedenhed hvad jeg mener om din blok.:) knus din kusine

Der er lukket for kommentarer.