Morgenvådt…

Og de har lovet, det bliver meget værre imorgen og overmorgen. Vi må se! Her er det ihvertfald trist, trist og vådt. Jeg har det okay her til morgen omend, hovedpinen ligger lige under overfladen. Nu vil jeg køre i stalden og nyde de fir- og tobenede vennner. Det plejer at hjælpe på alting lynhurtigt! Og så vil jeg købe noget morgenmad til dem. Så bliver de så glade – later! Og god dag til jer!

0

4 thoughts on “Morgenvådt…

  1. Tusind tak allesammen – I er så søde! Jeg har haft en DEJLIG, men hård dag, med alt den fodpleje$:D, men jeg hygger mig med det, også selvom nogen er lidt besværlige….sådan er det jo, de er jo forskellige. Når jeg kommer, har de fået morgenmad, men senere får de frokost inden jeg går, og der er ikke noget så hyggeligt, som en hest, der spiser.
    Jeg kan godt mærke, at fyssen har haft fat i mig igår, så jeg har ret så ondt idag, og alt den aktivitet gjorde det jo ikke bedre. Hovedet havde det bedre, omend det lå lige under overfladen med hovedpinen. At hjælpe med computer også, har lokket den lidt mere frem og nu skal jeg til at stoppe her, for ikke at det går helt galt. Imorgen skal jeg igang med min fars, om alt går vel!!!

  2. Jaaa…der er jo ikke noget så dejligt som de heste:) Håber din dag dernede bekom dig vel og at det var med til at holde hovedpinen lidt i skak…
    Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg synes altid at jeg får mere hovedpine i en behandlingsperiode med fysioterapi :((
    Bedre helse til dig fra Birgit

  3. Jeg har altid syntes at det var herligt at starte dagen i stalden, høre hestene guffe havre og stå og “mumle” … 🙂 Forhåbentlig har det jaget hovedpinen på flugt 🙂

Der er lukket for kommentarer.