Sovetryne

Hm, det kan som andre har erfaret også være svært at finde grænsen for, hvor meget man skal gøre og ikke gøre. Igår gjorde jeg for meget. Det har så haft den konsekvens at jeg har sovet det meste af idag. Havde behørligt ondt, og måtte tage smertestillende som har gjort deres – altså “pest eller kolera” – møgirriterende, for som altid er der jo nok at se til. Men det blev så skudt en dag. Intet har jeg bedrevet udover at været på Facebook og hygge mig med lidt Bilgætteleg og sludren med en hesteven. Så egentlig en hyggelig dag, bortset fra, at jeg er bombet!! Jeg må hellere lave “lektier” fra Fyssen, og så tænke på lidt aftensmad… håber I har haft en god dag. Kan godt mærke kulden heroppe på anden sal, det suser godt!

2 thoughts on “Sovetryne

  1. Irene – Tusind tak! Det gør det helt sikkert! Det er ikke altid det lykkes at passe på mig, men generelt synes jeg nu, jeg er blevet bedre til det…

  2. Nu skal du jo skal huske at passe på dig selv min ven 🙂 Godt nok med en slapperdag… så håber vi det går meget bedre imorgen 🙂

Der er lukket for kommentarer.